SAVRŠENA ALTERNATIVA

Neočekivan povratak: Ljubitelji trapera doći će na svoje jer ponovno su 'in' udobne i chic haljine od denima

08.04.2022 u 14:28

Bionic
Reading

Ako i vi volite napraviti ponekad odmor od nošenja traperica onda će vas veseliti pomalo neočekivan povratak nekad popularnih haljina od udobnog i vječnog denima

Proljetno-ljetni stajlinzi već su neko vrijeme u znaku vladavine haljina najrazličitijih krojeva, boja, uzoraka...

Ženstveni cvjetni motivi, trendi prugice, živahni grafički printevi, animal uzorci ili šarmantne točkice - sve to sjajno izgleda i na haljinama koje fashionistice rado nose u svim prigodama.

Ako ste pak zaljubljenica u traper, onda će vas razveseliti vijest kako se nakon povratka košulja, suknji, jakni i vrućih hlačica od jeansa, ove sezone vraćaju i nekad popularne haljine od ove vječite tkanine. Bez sumnje denim donosi istu razinu udobnosti i ultimativnu cool vibru, a osobito su laskave varijante na preklop, popularni križanci između haljina i košulja ili cool modeli s naramenicama.

  • +5
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za razliku od omiljenih lepršavih haljina koje su prikladnije za ljetno vrijeme, traper je savršen i za varljive proljetne dane pa ih možete nositi već sad.

Evo nekoliko poželjnih varijanti:

Traper haljine s remenom: Haljine s naglašenim strukom pristaju svakom tipu tijela, vješto naglašavaju središnje područje tijela i naglašavaju struke te nas čine vitkijima. Taj mali detalj ima nevjerojatan efekt pa nije nikakvo čudo da su haljine s remenom ove godine među najpopularnijima.

Oversized traper haljine: Široki krojevi, voluminoznost, balon rukavi.... To je trend koji ćemo vidjeti i ovoga proljeća. I dok haljine maxi duljine izgledaju super elegantno, kratke i voluminozne haljine stvaraju razigran i romantičan izgled.

Traper haljine s prorezima: Eto dobrog dokaza da i haljine mogu biti itekako seksi! Dok traper haljine uvijek imaju reputaciju samo cool i ležernih, ovogodišnji trendovi dokazuju suprotno. Ove sezone traper haljine dolaze s vrtoglavim prorezima, stvarajući vizualno zanimljiv kontrast koji će postati jedan od najpoželjnih trendova za proljeće 2022.

Traper haljine u stilu košulja ili bluza: Haljine čiji kroj podsjeća na košulje ili bluze uvijek su sjajna opcija. Zbog efektnog ovratnika, laskavog kroja ili gumba, uvijek donose dozu elegancije uz neodoljivu dozu ležernosti.