ZANOSNA KOLUMBIJKA

Uvijek u središtu pozornosti: Sofia Vergara zablistala u kombinaciji u kakvoj je rijetko viđamo

01.09.2021 u 10:12

Bionic
Reading

Prelijepa latina Sofia Vergara dobro zna kako izazvati pažnju na crvenom tepihu, pa je bila zvijezda predstavljanja polufinalne emisije 'America's Got Talent'

Zavodljiva Kolumbijka voli kombinacije koje ističu njezinu besprijekornu figuru i bujne obline, a iako je najčešće viđamo u raskošnim haljinama s vrtoglavim dekolteom, ovoga je puta odabrala nešto posve drukčije.

Top bez naramenica bogato ukrašen šljokicama i crne 'cigareta' hlače visokoga struka pokazale su se savršenim spojem te su dodatno su istaknuli bujno poprsje i vitki struk 49-godišnjakinje koja je uvijek vrlo visoko na popisima najljepših glumica u Hollywoodu.

Zvijezda 'Moderne obitelji', popularne serije u kojoj je glumila Gloriju Pritchett kosu je stilizirala u blagim valovima, a oči je naglasila dramatičnim make upom.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Ljubiteljica 'platformi' i ovoga je puta modnu kombinaciju upotpunila svojim omiljenim modelom, sandalama od brušene kože.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njezina kolegica iz showa Heidi Klum (48) nosila je neobičnu mini haljinu nadahnutu retro stilovima 60-ih s potpisom Zimmermana koja joj je pristajala kao salivena. 

Inače, Heidi je nedavno posjetila Veneciju gdje je u društvu mnogih poznatih poput Helen Mirren, Lady Kitty Spencer, January Jones i Jennifer Lopez ponosno gledala reviju Dolce & Gabanna koju je nosila njezina najstarija kćer Leni Klum koju je dobila iz veze s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.