PROVOKATIVNO IZDANJE

Nema tko se nije okrenuo: Zbog ove su haljine svi pogledi bili uprti u bivšu Miss Universe

03.02.2020 u 21:39

Bionic
Reading

Uspješna blogerica, model i nekadašnja Miss Universe, Olivia Culpo, svojim je pojavljivanjem na crvenom tepihu u Miamiju malo koga ostavila ravnodušnim

Atraktivna Olivia Culpo svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove veliku pažnju modnih kritičara, no umjesto u trendi komada, slavna brineta ovog je puta uskočila u izazovnu kratku haljinu i privukla pažnju svih uzvanika. Nema tko se nije okrenuo za 27-godišnjom ljepoticom kada je ušetala na događanje televizije AT&T TV.

Slavna brineta, koja je nedavno okončala vezu s igračem američkom nogometa Dannyjem Amendolom, crvenim tepihom je prošetala u društvu novog dečka, četiri godine mlađeg Christiana McCaffreyja, koji se također bavi istim sportom kao i Olivijin prethodnik.

  • +3
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Proslavljeni model i nekadašnja Miss Universe okretala je glave u pripijenoj kratkoj haljini dubokog dekoltea koja je jedva prekrila ljepotičine atribute, a riječ je o zelenoj haljini ukrašenoj perjem koja je dio nadolazeće proljetne kolekcije brenda Aadnevik koju je Olivia uskladila sa srebrnim štiklama i nakitom te crnom clutch torbicom.

Mnogi se pitaju kako slavna brineta održava svoju figuru besprijekornom, a ona je nedavno otkrila kako to čini uz pomoć redovitih treninga i uravnotežene prehrane. Pet puta tjedno posjećuje teretanu gdje najčešće odabire kružne treninge i pilates, a voli i meditirati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🖤🖤 @si_swimsuit

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

'Trudim se, baš se jako trudim jesti zdravo i uravnoteženo. Dok vježbam jedem ugljikohidrate, a na dane kada ne odlazim na trening pripremam nešto slasno ali bez ugljikohidrata. Idealan doručak bi bio jaja, avokado, slanina. Zatim za ručak pojesti salatu s piletinom dok je za večeru neko povrće također s proteinima. Držim li se toga stalno? Naravno da ne', rekla je Olivia.