SPREMNA ZA BRAK

Latino diva: Jennifer Lopez s novom pjesmom želi požuriti vjenčanje?

27.04.2018 u 19:04

Bionic
Reading

S bivšim profesionalnim igračem baseballa Alexom Rodriguezom je već godinu dana, a po njihovim zaljubljenim pogledima, mnogi su uvjereni da će zasigurno uskoro objaviti i datum vjenčanja. Iako stalno izjavljuje da se sa svadbom ne žuri, Jennifer Lopez se u stihovima nove pjesme pita: 'Gdje je moj prsten?' pa američki mediji špekuliraju kako latino diva što prije želi izgovoriti sudbonosno 'da'

Jennifer Lopez se ne odvaja od svog partnera Alexa Rodrigueza. Par je na dodjelu nagrada Billboard Latin Music Awards došao držeći se za ruke i spremno pozirao fotografima, a njihovi zaljubljeni pogledi govorili su da ljubav itekako cvjeta.

Kako stihovi njezine nove pjesme 'El Anello', što na španjolskom znači prsten, govore: 'Dao si mi toliko toga da razmišljam, već imam sve, ali kad ću dobiti prsten?', američki mediji pišu kako J.Lo želi što prije u novi brak.

Krajem ožujka Jennifer i Alex su proslavili godinu dana veze kada su otišli i 'korak dalje' te kupili prvi zajednički dom. Par je potrošio oko 15.3 milijuna dolara (oko 93 milijuna kuna) na stan u njujorškoj četvrti Park Avenue iz kojeg imaju pogled na poznati Central Park koji je jedan od najposjećenijih mjesta u tom gradu.

Dok čeka kad će vjenčani prsten ugledati na svom prstu, Lopez tvrdi da se ne žuri s udajom. U jednom od svojih zadnjih intervjua latino diva je izjavila da ne forsira brak. 'To sam već učinila nekoli puta ranije. Sad sam malo odrasla i puštam da se svarni odvijaju svojim prirodnim tijekom. Naša je veza dobra, zdrava. Lijepo nam je skupa, uživamo s mojom djecom i nema potrebe za žurbom', poručila je pjevačica i glumica koja iz braka s glazbenikom 48-godišnjim Marcom Anthonyjem ima 9-godišnje blizance Emmu i Maximiliana.

Izvor: Društvene mreže

Legendarna J.Lo na na dodjeli nagrada Billboard Latin Music Awards pojavila se u seksi metalik haljinici koja je otkrivala njezinu savšenu figuru. Haljinu s izrezima na struku iskombinirala je s vrtoglavo visokim srebrnim štiklama koje su dodatno naglasile njezine fantastične noge. Poglede je posebno ovaj put privlačila njezina frizura. Naime, kosa joj je bila dulja i od haljine. 48-godišnjakinja je na dodjeli premijerno izvela i svoju novu pjesmu 'El Anillo'.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia