ZA SVAČIJI STIL

Nekoć staromodan odabir, a danas najbolja modna investicija: Izdvojili smo najljepše komplete s polica trgovina

10.10.2020 u 08:03

Bionic
Reading

Setovi ili kompleti stvoreni od topa ili blejzera u kombinaciji s hlačama ili suknjom identičnog izgleda modni su trend koji već nekoliko sezona ne gubi na popularnosti, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda na policama trgovina

Iako su se donedavno smatrali staromodnima, odjevni kompleti ponovno su se našli u fokusu modne javnosti zahvaljujući višesezonskom trendu odijela, omiljenog odabira brojnih dama i kada nije riječ o poslovnom stilu odijevanja.

Ono zbog čega se kompleti smatraju pametnom modnom investicijom to je što je dva komada identičnog izgleda moguće nositi istovremeno ili odvojeno, čime se stvaraju brojne mogućnosti za kombiniranje s različitom odjećom iz ormara.

Da će kompleti uvjerljivo vladati i novom sezonom jesen/zima, osim ponude na policama trgovina, dovoljno govorepodaci modne tražilice Lyst.

Od početka rujna pretraživanje modnih kupaca za kompletima poraslo je za 80 posto, a posebno traženima pokazali su se pleteni kompleti, kojima vrve police trgovina i predstavljaju elegantnu alternativu trenirkama za cjelodnevno nošenje prilikom dužeg boravka u domu uzrokovanog vladajućom pandemijom koronavirusa.

Uz neodoljive komplete od pletiva, u aktualnoj ponudi high street brendova podjednako se ističu kožni kompleti koji, ovisno o tipu, imitiraju izgled haljine ili kombinezona, a tu su i nezaobilazna odijela koja mahom krasi klasični karirani uzorak, svake godine popularan u sezoni jesen/zima.

Na vama je da odaberete onaj komplet koji će najbolje pristajati vašem osobnom stilu odijevanja, a popularni high street brendovi potrudili su se da ove sezone ne manjka njihovih zanimljivih verzija.

  • +33
Kompleti s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo