FASHION GURU:

Nekima Sandra Benčić sigurno nije po volji, ali meni je zato po volji njezina haljina iako je šokantno da u Sabor dođe u starkama

  • 01.07.2021 u 20:16

  • Bionic
    Reading

    Stajling saborske zastupnice Sandre Benčić koji uključuje 'starke' izazvao je mnoge komentare, a nije promaknuo niti modnom kritičaru Fashion Guruu

    Sandra Benčić nije nova na političkoj sceni, a više niti u Saboru. Nekima ona sigurno nije po volji, ali meni je po volji njezina haljina.

    Jednostavna plava ljetna haljina, bez ikakvih pompoznih volana i detalja kakve smo navikli gledati u saborskim klupama i hodnicima na namontiranim političarkama.

    Sandra Benčić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

    Kada se samo sjetim Rimac, koju su njezini sateliti proglašavali kraljicom Knina, a tek ministrice Žalac....

    Koliko vidimo prema njezinim aktivnostima nema se vremena dotjerivati. OK, neki će reći da joj ne nalazim mane i pitati se što ove tenisice znače i to još u Saboru. Kužim da joj je zbog silnog posla jednostavnije hodati u tenisicama (bolje nego 'špic papak'), koje čak i pašu na ovaj stajling, ali i ja mislim da bi joj sigurno bolje stajale neke ravne sandale, a i više bi priličilo radnom mjestu. 

    Mislim da je ovo malo i šokantno da žena u Sabor dođe u starkama, ali za sve treba promjena i to je dobro pa zašto ne?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.