FASHION GURU

Izazovnu haljinu čedna Severina ipak je malo ublažila i stavila grudnjak u istoj boji. Dobro se uklopio, ali nekako baš izgleda kao seksi donji veš

  • 21.06.2021 u 14:18

  • Bionic
    Reading

    Severina je postala dio Max Bunker obitelji, a na promociju je stigla u izazovnoj zelenoj haljini, kojoj Fashion Guru nije našao zamjerke. No zato mu je za oko zapeo njezin odabir grudnjaka kojem je pronašao zamjerku

    Moram priznati da Sevki pomalo zavidim jer su mi omiljeni strip i njegov autor Max Bunker obilježili djetinjstvo, a i sada ga volim pročitati jer su ti tekstovi i dalje itekako aktualni.

    Puno toga je naša Seve napravila, ali biti dio Max Bunker familije je nešto što se ne događa baš često. Njezinu izazovnu siluetu u žutoj haljini sam već vidio u gradskim knjižarama, a i naslovnica je takva da te jednostavno privuče.

    Sada kada se konačno održala službena promocija naša pjevačica se sredila i nabacila izazovnu zelenu haljinu. Aludirajući na zavodljive žene iz detektivskih romana iz sredine prošlog stoljeća Severina je dobro utjelovila svoju ulogu.

    • +9
    Severina na Comic Conu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    Haljina je sama po sebi dosta izazovna, ali čedna Severina je ipak to malo ublažila i stavila grudnjak koji je u istoj boji kao i haljina. Dobro se on uklopio, ali baš se vidi da je grudnjak jer ima i žicu i saten te malo čipke. Bio bi bolji da je cijeli čipkani ili cijeli satenski, ovako baš izgleda kao seksi donji veš, a ako je to htjela onda je uspjela.

    Ali to je tako nebitno jer Severina je na naslovnici knjige Maxa Bunkera, mislim da je to dovoljno, a svi vi koji niste čitali Alana Forda, hitno, da budete više cool.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.