FASHION GURU

Kao prava domaćica Lepa Brena stavila je rubac na glavu i šlape na noge kao da je krenula prati prozore, a znamo da joj moda nikad nije bila najjača strana

  • 29.06.2021 u 12:08

  • Bionic
    Reading

    Lepa Brena za zabavu povodom prodaje Granda odjenula je bijelu haljinu s Chanelovim potpisom, nabacila maramu na glavu i stajling zaokružila krznenim šlapama, no stajling nije naišao na pohvale Fashion Gurua

    Jel to šanel na Lepoj? Bome jest. Što bi drugo popularna pjevačica i nosila nego popularne brandove. Napravila je raskošnu zabavu za kraj TV sezone i ugostila je sve i svakoga, a onda ih je dočekala u tom Chanelu.

    Kao prava domaćica stavila si je rubac na glavu i šlape na noge pa u prvi mah pomisliš da je krenula oprati prozore, ali onda malo bolje pogledaš i shvatiš da ipak neće prati prozore u krznenim šlapama, a bome ni u snježno bijeloj haljini. Haljina je lijepa, šlape su sigurno udobne i nakon silnih godina u štiklama može joj se to oprostiti, a loše ošišanu ili možda masnu kosu sakrila je rupcem.

    • +3
    Lepa Brena Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

    Ok, svi znamo da joj moda nikad nije bila najjača strana pa joj možemo oprostiti i ovaj stajling jer ona je ipak showman i kad se treba srediti za pozornicu tu je besprijekorna.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.