RITA I CARA U SVAĐI?

Nekad BFF, a sad se ignoriraju

26.08.2013 u 09:09

Bionic
Reading

Iako su donedavno tvrdile da su još uvijek 'best friends forever', pjevačica Rita Ora i manekenska zvijezda Cara Delevingne ignoriraju jedna drugu

Kako je objavio Daily Mail, do jučer nerazdvojne prijateljice, slavne djevojke izbjegavale su se na nedavnom V festivalu.

'Za djevojke koje tvrde da su najbolje prijateljice, tamo su se jako malo družile. Cara bi ušla u VIP prostor, a Rita bi odmah izašla. I obratno. Cara je cijelo vrijeme bila s manekenkama Clarom Paget i Suki Waterhouse, dok se Rita družila s kolegicom Ellie Goulding', otkrio je jedan izvor.

Cara je na Twitteru objavila znakoviti post o prijateljstvu iz kojeg bi se moglo zaključiti da su je neki prijatelji razočarali. Je li mislila na sve traženiju plavokosu pjevačicu, ne znamo.

Rita je već neko vrijeme u vezi s DJ-em Calvinom Harrisom, a pojavili su se tračevi da njezini prijatelji misle kako ta veza neće potrajati.

'Njih dvoje se zbog posla rijetko uspiju viđati. Često rade i na različitim stranama svijeta. Osim toga, Rita i Calvin često se svađaju i kako bi trebali provoditi zajedničko vrijeme. Rita je uvijek spremna za tulumarenje, dok Calvin više voli mirne zajedničke večeri', rekao je jedan izvor.