SRETNA TRUDNICA

Neda Parmać otkrila spol i ime djeteta

28.05.2013 u 14:12

Bionic
Reading

Gostujući na Narodnom radiju, bivša feminemka Neda Parmać otkrila je da u listopadu stiže curica, ali i kako će je nazvati

'Super sam. Mučnine i ostalo je prošlo, sad je ostao samo stomak', šalila se sinoć dobro raspoložena trudnica Neda Parmać na dvostrukoj promociji na Narodnom radiju. Naime, u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavila je suradnju s reperom Ludinom 'Fora s mora' te pjesmu 'Nitko nikada'.

'Stat ću kad osjetim da ne mogu više raditi. U svibnju i lipnju imam dosta nastupa i koncerata, a onda ću malo mirovati. Naime, u listopadu stiže mala Vaga i bit će curica', izjavila je pjevačica otkrivši i ime djeteta. 'Moja se mama zove Jadranka, a budući da sam jako vezana uz majku, napravila sam alternativu. Djevojčica će se zvati Adrijana', rekla je Neda.

Reper Ludin hvalilo je kako je Neda odradila posao u studiju bez obzira na stanje. 'Oduševljen sam. Ima više snage nego neki momci', rekao je Ludin, našalivši se da ju je odlučio pozvati u pjesmu jer mu je jedina odgovarala visinom. 'Volim to nadmetanje sjevera i juga, pa i svog dragog ponekad zafrkavam na tu temu', izjavila je Neda pokazavši i da joj repanje ide jako dobro.