SUPER IDEJA ZA VRUĆINE

Ne želite se ošišati? Isprobajte ovu jednostavnu ljetnu frizuru koja je postala viralni hit

25.05.2022 u 21:16

Bionic
Reading

Dugokosi ste i ne pada vam na pamet ošišati se usprkos neodoljivim kratkim frizurama poput vječitog boba ili divnih pixie stilova? Uz pomoć nekad popularnih kopči za kosu možete kreirati cool ljetne frizure idealne za vrućine

Nakon što su se trendovi s početka 2000-ih poput crop topova koji otkrivaju trbuh, traperica ravnih nogavica ili bucket kapa vratili na modnu scenu, zaljubljenice u ovo modno razdoblje s velikim su entuzijazmom prigrlile i kopče za kosu, donedavno rezervirane samo za home office ili slobodno vrijeme.

Praktične kopče za kosu preselile su se na Instagram i TikTok mnogih popularnih influencerica te ih koriste za praktične i cool frizure, osobito prikladne za vrućine.

ODABIR BROJ JEDAN

Modni klasik u raznim verzijama: Slavne ljepotice u Cannesu ne kriju opsesiju crnim haljinama

Pogledaj galeriju

Uz pomoću ovih efektnih tzv. banana kopči možete imati cool frizuru za ljeto 2022. u samo nekoliko koraka pa ne čudi to da je vrlo brzo postala viralna.

Blogerica i influencerica Vicky Natascha pokazala je nevjerojatno jednostavan trik za ovu stajliš frizuru, za koju je dobila bezbroj lajkova. Ženstveni look nije teško postići, a odlična frizura gotova je u nekoliko poteza.

Evo kako je možete napraviti:

Najprije pokupite gornji dio kose na glavi, zatim stavite kopču na pramen. Nakon toga omotajte dio kose točno oko kopče: pramen bi trebao proći okomito kroz kopču odozgo. Nakon toga je zatvorite i pričvrstite na ostatak kose: s jedne strane kopča ostaje prekrivena kosom, a s druge se vidi. Za ovakav look osobito su prikladne kopče u lijepim bojama i s detaljima.