IVAN ŠARIĆ:

'Ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.12.2011 12:24
  • Objavljeno 09.12.2011 u 12:00
Nakon što smo vas proteklog tjedna upitali koji je Hrvat najpoželjiniji neženja, dame su odabrale. Uvjerljivi pobjednik je nogometaš Vedran Ćorluka!

Nakon što smo vas proteklog tjedna upitali koji je Hrvat najpoželjiniji neženja, dame su odabrale. Uvjerljivi pobjednik je nogometaš Vedran Ćorluka!

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

U Sexpressu doznajte što Ivan Šarić i Iva Mihalić misle o prijateljstvu s povlasticama

Ovotjedni Sexpresso bavi se zanimljivom temom prijateljstva s povlasticama. Kako to uopće funkcionira, kako započinje i kako završava? Odgovore na ta i slična pitanja pokušao je dati simpatični dvojac – komičar Ivan Šarić i glumica Iva Mihalić. Vrlo

zanimljiva razmišljanja ponudili su i građani na ulici.

Ivan Šarić priznaje da je imao prijateljstva s povlasticama i smatra da je to sasvim u redu. Ne zna točno kako to funkcionira, jer 'kad bi znao, nikada ne bi imao curu'. Vjeruje da u takvom odnosu ne treba biti emocija i misli da je to moguće. No u konačnici simpatični komičar ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva.

Iva Mihalić smatra da postoji razlika između prijateljstva s povlasticama i poznanstva s povlasticama. Smatra da nijedna od tih veza uglavnom ne rezultira ozbiljnim odnosima i kaže da nijedan njezin prijatelj s povlasticama nije postao njezin dečko. Što su još otkrili zanimljivi gosti, pogledajte u našem Sexpressu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!