PILAR DE ARCE

Ne trebate bolji dokaz od ovoga da kombinezon izvrsno stoji i damama zrelije dobi

02.09.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska pedeset plus influencerica, uvijek je u korak s trendovima, ali vješto ih uklapa u svoj prepoznatljiv stil

Inspirativna modna ikona iz San Sebastiana uspješno spaja moderno i tradicionalno, a njezine kombinacije često su složene i od komada svima pristupačnih brendova.

Markantna brineta naviknula nas je samo na najbolja modna izdanja, a iako smo je ovoga ljeta najčešće viđali u haljinama, sjajno rješenje su i kombinezoni, bez obzira imate li 30-ak ili ste već na pragu 50-ih.

Španjolska zaljubljenica u modu, koja je kosu nedavno ošišala na trendi dugi bob i osvježila pramenovima boje meda, ponovno je sve očarala fantastičnim lookom koji joj je pristajao kao saliven.

  • +37
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pilar je odabrala fantastičan odjevni komad koji nas samo u jednom potezu rješava muka oko slaganja stajlinga, kombinezon koji je već neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu.

Crni kombinezon s V-izrezom istaknuo je besprijekornu figuru omiljene pedeset plus influencerice, a ni ovoga puta komplimenti nisu izostali.

  • +4
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Look bez greške vitka brineta upotpunila je upečatljivim nakitom i decentnim make upom.

Da su kombinezoni sjajno rješenje i za svečane prigode, dokazala je i lijepa Cate Blanchett na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji.

S dugogodišnjom stilisticom Elizabeth Stewart, 53-godišnja oskarovka za crveni tepih osmislila je izdanje u znaku raskošnog kombinezona koji je izgledao poput umjetničkog djela.

Riječ je o kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja, na čelu modne kuće Schiaparelli, predstavljenoj u hvaljenoj haute couture kolekciji brenda za ovogodišnju sezonu jesen/zima.