OD 21. DO 22. OŽUJKA 2013.

Ne propustite ovogodišnju Akademiju turizma

11.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Na koji se način najučinkovitije prate trendovi unutar sektora, sa zahtjevnim potrošačima u izrazito sezonsko osjetljivom sektoru kao što je turizam?

Turizam predstavlja jednu od najvažnijih uslužnih djelatnosti mnogih uspješnih gospodarstva u svijetu pa tako i u Republici Hrvatskoj. Kao sektor nade za ekonomiju i gospodarstvo vrlo je bitna profesionalizacija i poslovna edukacija koja predstavlja preduvjet za održivi rast i razvoj te uspješno poslovanje srednjih i malih hotela.

Prema potražnji različitih kompanija i odazivu tržišta, Ekonomski fakultet u Ljubljani već drugu godinu izvodi intenzivnu radionicu na području prihodovnog menadžmenta (Revenue Management) oblikovanu za turistička poduzeća i sve subjekte koji djeluju u turizmu.

Ideas, kao vodeće međunarodno poduzeće na području savjetovanja i implementacije Revenue Management sistema nastupa kao partner interaktivne radionice koju izvodimo na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani u ožiljku 2013. godine.

Kada? 21. 3. - 22. 3. 2013, Ekonomski fakultet u Ljubljani.


Tko? Brendan May, međunarodni stručnjak za razvoj 'Revenue' sistema i implementaciju sustava unutar kompanija. U svojoj karijeri sudjelovao je sa različitim kompanijama osobito na području učinkovita upravljanja prihodima na temelju najboljih međunarodnih praksa koje su prilagođene lokalnom tržištu.

Kako? Praktični primjeri, simulacije, akcijski planovi i moderan način edukacije prijenosa znanja koje možete odmah aplicirati u svojem poslovanju.

Više o programu možete pročitati ovdje.

Za koga? Viši, srednji menadžment s područja turizma.

Kotizacija: 1.000 € (PDV nije uključen)/po osobi

Kotizacija obuhvaća:
- izvedbu dvodnevnog seminara
- popratne materijale za izvedbu i primjere poslovnih praksi
- aktivnu podršku predavača za svakog sudionika seminara
- stručnu i operativnu podršku pri izvedbi seminara
- osvježenja za cijelo vrijeme održavanja i ručak

Tportal.hr je pripremio jednu kotizaciju za 21. ožujka!

Akontaciju je osvojio Alen Marošević

Dobitnika ćemo kontaktirati putem maila.