4. I 5. STUDENOG

Ne propustite Mali sajam Velikih stvari

24.10.2013 u 08:00

  • +7

Mali sajam Velikih stvari

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nakon dva nevjerojatno uspješna kućna sajma, stigao je red i na treći 'Mali sajam Velikih stvari' koji će se održati 4.i 5. studenog 2013. u periodu od 16 do 24 sata

U 'Dnevnom boravku 5reković', tvornice Katran, Radnička cesta 27bb, na 186 m2 industrijskog prostora,razni izlagači, mahom proizvođači, predstavit će svoje proizvode za predstojeću sezonu jesen/zima.

Pozivaju se svi zainteresirani proizvođači, slikari, sekndhenderi, kolekcionari, restauratori, nakitari, fotografi, prodavači magle, igle i lokomotive, tatoo majstori, šusteri, dizajneri, ulični svirači i slični igrači da se slobodno i s velikim oduševljenjem jave kratkom biografijom, kako bi ih na vrijeme mogli promovirati kao dio ovog simpatičnog dvodnevnog kućnog sajma.

Sajam će otvoriti svoja vrata 4. i 5.11 s početkom u 16 sati, po uzoru na nedostižne 'late night shoppinge' diljem Europe i Njemačke.

'Mali sajam Velikih stvari' kao čežnja spram starih vremena i načina druženja, prilika je i mjesto za oživljavanje i promicanje kreativnih ideja. Cilj sajma je prezentacija osobnih vizija, ideja i kućnih radinosti proizašlih iz hobija i loše financijske situacije.

Uz bogat glazbeni program i simpatičnu gastro ponudu doživite još jedno nezaboravno iskustvo na putu osobnog i poslovnog ostvarenja. Zajedničkim dvosobnim trudom i zalaganjem učinimo ovaj mali sajam velikom stvari za sve nas, pa i šire.

Za sve detaljnije informacije oko sudjelovanja obratite se na industrysajam@gmail.com