BRINE O SEBI

Ne propušta beauty rituale: Evo kako Jessica Alba u izolaciji njeguje lice

26.03.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba sa svojom obitelji, dvije kćeri i sinom te suprugom Cashom Warrenom, također se povukla u svoj dom

Uspješna poslovna žena koja stoji iza multimilijunske kompanije Honor osnovane još 2011., pokazala je svojim brojnim obožavateljima na Instagramu kako izgleda njezina svakodnevica.

Lijepa brineta koja se može pohvaliti besprijekornim tenom, postavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako ni globalna pandemija je ne spriječava u svakodnevnim beauty ritualima.

Zvijezda 'Sin Cityja' na licu je nosila hranjivu masku dok je obavljala poslovne zadatke na svojem laptopu.

Zgodna brineta koja je sa suprugom Cashom Warrenom u braku od 2008. te slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je tajna njezine ljepote u redovitoj njezi kože koju provodi još od tinejdžerskih dana.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica svoju dnevnu beauty rutinu započinje hidratantnom kremom za lice koju uvijek pomiješa s primerom za sjaj kože.

Prije nego što se krema upije, dobro je kožu nježno istrljati masažerom za lice, a potom lice izmasirati prstima kako bi pospješili cirkulaciju.