FATALNA MILA HORVAT

'Ne osuđujem preljubnike, sama sam bila u ljubavnom trokutu!'

11.09.2009 u 09:43

Bionic
Reading

S obzirom na to da dvadesetosmogodišnja HTV-ova voditeljica Mila Horvat ima problema sa zlim hrvatskim jezicima, odlučila je sama otkriti da se našla u ljubavnom trokutu, da ne osuđuje preljubnike, zašto se tako dobro slaže s muškarcima te zašto osjeća jal sa svih strana

'Jednom davno sam se našla u ljubavnom trokutu! Nije bilo tako ozbiljno, nije bilo mnogo drame. Kad je ljubav u pitanju, onda mi je cijela stvar pomalo smiješna', otkrila je Mila za Večernji.

No, pojasnila je i da sama nikada nije bila u situaciji da se zaljubi u oženjenog muškarca. 'Preljubnike ne osuđujem, već ih pokušavam razumjeti. Zašto da sad osuđujem neku ženu koja je preljubnica kad ona za to ima svoje razloge', kaže Mila ostavljajući nas da mislimo što to znači, s obzirom na sve što se o njoj pričalo.

Mila, prema vlastitim riječima, 'nije jedna od onih koje traže dečka', već pušta da oni nađu nju. 'Od samog djetinjstva se bolje slažem s muškarcima. Imam više prijatelja nego prijateljica jer nisam klasična žena', tvrdi Mila, dodajući da ne voli 'ispijanje kava, šuplje razgovore, gubljenje vremena kod frizera i pedikera'.

No, Mila Horvat je na vlastitoj koži osjetila kako je to kada se o njoj pišu brojne besmislice, ali i jal i prijetnju jer je uspješna žena.