FASHION GURU

Kako Nini ne smeta taj balon na prsima? Od Snjeguljičine haljine došli smo do cepelin modela

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 20.07.2022 14:24
  • Objavljeno 20.07.2022 u 14:24
Nina Badić

Nina Badić

Izvor: Pixsell / Autor: M.M./ATAImages/PIXSELL

Nina Badrić održala je koncert u Beogradu i za njega je odabrala crvenu haljinu s neobičnim gornjim dijelom, koji, naravno, nije promaknuo oku našeg Fashion Gurua

Ok, nakon toliko godina iskustva dizajniranja, stiliziranja, a i komentiranja modnih kombinacija poznatih osoba uvijek se iznenadim i pitam zašto žene toliko vole predimezioniranu odjeću.

Jedno vrijeme nije bilo žene koja nije imala volane gdje god su mogli biti, a sada smo ponovno od Snjeguljičine haljine došli do cepelin modela.

Za beogradski koncert Nina je odabrala crvenu haljinu i dobro je odabrala boju, ali kak joj taj balon na prsima ne smeta?

Nije samo na prsima, već i na leđima, rukama... Ustvari jedan ogromni balon napravljen od cca 5 metara materijala nosi na ramenima, a za donji dio je potrošeno negdje oko metar i dvadeset.

  • +3

Nina Badrić

Izvor: Pixsell / Autor: M.M./ATAImages/PIXSELL

Možda je to neki skriveni sistem koji daje pripremu za ljeto. Ako je tako želim joj plodonosnu sezonu i što manje napuhavanja.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!