BEAUTY SAVJET

Ne bacajte novac: Ovo su jedine dvije nijanse ruža koje su vam potrebne

25.03.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji imaju običaj gomilati ruževe pa ni sami na kraju ne znaju koliko ih imaju u svojoj kolekciji, vrijeme je da iskorijenite tu naviku

Mnoge make up ovisnice ne mogu si pomoći, a da svoju kozmetičku torbicu često obogate neodoljivim ružem koji im jako svidio ili su naletjele na njega na nekom sniženju.

Obzirom kako je i globalna pandemija itekako utjecala i na beauty industriju i navike kupaca kozmetičkih proizvoda, pa zbog svima dobro poznatih okolnosti puno manje koristimo make up nego inače, idealno je vrijeme da razmislite o svojim beauty navikama.

Upravo je zbog korištenja zaštitnih maski na licu prodaja ruževa u naglom padu, a kako smo u jeku smo proljetnih čišćenja pozabavite se i svojom kozmetičkom torbicom u kojoj ste, kladimo se, zasigurno prikupili popriličan broj ruževa pod izlikom da vam baš trebaju.

  • +11
Najpopularniji beauty proizvodi u 2020. godini Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zašto si komplicirati život (i olako trošiti novac) kad, prema riječima make up stručnjaka, vam je sasvim dovoljno imati samo dvije nijanse ruža u svojem neseseru. Da, dobro ste pročitali!

Vizažisti savjetuju kako svaka dama koja drži do sebe u svojoj kolekciji šminke treba imati jedan ruž neutralne tzv. nude nijanse i jedan u crvenoj boji koji savršeno odgovara tenu i boji kose.

Nude ruž savršen je za dnevni izgled ili kad želimo dramatično naglasiti oči dok je crveni ruž pak neophodan za večernju prigodu te ljepotice poput npr. Gwen Stefani ili Taylor Swift nikamo ne idu bez crvenog ruža u svojoj kozmetičkoj torbici.

Brend SkinLabo Beauty je stoga nedavano lansirao liniju ruževa u kojoj možete naći samo ove dvije nijanse. Riječ je o proizvodima koji ne isušuju usne s optimalnim efektom pokrivanja i koji dugo traju.