NEUGODNE TEME

Naya Rivera progovorila o opadanju kose nakon trudnoće

21.03.2017 u 21:45

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Naya Rivera ('Glee') krajem 2015. godine rodila je sina Joseyja Hollisa Dorseyja, no manje je poznato to da je nakon toga prolazila kroz neugodno razdoblje u kojem joj je počela opadati kosa

Naya Rivera napisala je autobiografiju 'Sorry, Not Sorry' koja se uglavnom bavi njezinom ulogom u seriji 'Glee'. Rivera je u međuvremenu postala novo lice Nioxina – brenda čiji proizvodi pomažu u rastu kose.

Iako se Nioxin često povezuje s muškarcima koji ćelave, mnoge žene nakon trudnoće imaju problem s povećanim opadanjem kose.

'Postoji problem s gubitkom kose poslije trudnoće, no nitko o tome ne govori jer se žene uglavnom srame priznati to', kaže Rivera.

Tridesetogodišnjoj glumici kosa se prorijedila i ništa joj nije pomagalo. Tek su joj njezine prijateljice koje su već bile u sličnoj situaciji skrenule pažnju na Nioxin.

'Učinila sam vjerojatno najgoru stvar koju žena može učiniti – obojala sam kosu. Samo sam pogoršala situaciju. Svim novopečenim majkama poručujem – nemojte bojati kosu odmah nakon trudnoće', rekla je Naya Rivera.

Pjevačici je trebalo dvije godine da povrati zdravlje kose. Sad je napokon zadovoljna svojom frizurom i prirodnom bojom kose.

YouTube Autor: YouTube