MODNA POSLASTICA

Natjecanje ljepotica na Coachelli - što oskudnije, to bolje

18.04.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Festival Coachella i ove je godine okupio brojna poznata lica koja su uživala u glazbi i tradicionalno pokazala oskudne stajlinge. Tko je uspješno izvršio modni zadatak, a tko potpuno promašio, pogledajte u našoj galeriji

Najpoznatiji američki glazbeni festival Coachella u kalifornijskoj pustinji Colorado i ove je godine okupio poznate i slavne željne dobre glazbe i još bolje zabave. Tradicionalan hipijevski dress code i ove je godine bio poželjan, stoga je Coachella bila prava modna poslastica za oko. Poznate šoubizerice i blogerice pomno su birale što će odjenuti za ovaj glazbeni spektakl koji svake godine posjeti 200.000 obožavatelja indie, hip hop, rock i elektronske muzike.

Razgolićeni stajlinzi i ove su godine bili must have, a neke su zvijezde ovo shvatile preozbiljno. Paris Hilton došla je odjevena u prozirnoj čipkastoj spavaćici ispod koje je nosila samo gaćice, a neke su svoje oskudne stajlinge ipak prilagodile vanjskim prilikama.

Paris Hilton at Coachella Music Festival 04/15/17 #parishilton

Objavu dijeli Little Hilton Mana. (@updateparishilton)

Victorijine anđelice Alessandra Ambrosio, Martha Hunt, Jasmine Tookes, Josephine Skriver i Romee Strijd bile su vladarice Coachelle, sve do jedne odjevene u kombinacije boho.

Sestre Kendall i Kylie Jenner plijenile su poglede u šik kombinacijama pozirajući na krevetu, kao i američki model Hailey Baldwin koja je odabrala efektni svjetlucavi topić i poderane traperice, a Rihanna se odlučila za stajling kakav samo ona može iznijeti – bijele čizme iznad koljena, traper haljinu s dubokim prorezom i traper jaknu.

Tko se sve od poznatih provodio na Coachelli i kakvi su se stajlinzi nosili, provjerite u našoj galeriji.

  • +27
Coachella 2017 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia