OD 22. DO 25. OŽUJKA

National Geographic Channel predstavlja u Areni

21.03.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Od 22. do 25. ožujka, Arena Centar ugostit će jedinstvenu instalaciju National Geographic Channela koja posjetiteljima omogućuje da osobno iskuse nevjerojatni svijet NG-a te kao suvenir kući ponesu jedinstvenu fotografiju

National Geographic Channel od 22.do 25. ožujka u Arena Centru na trgu Dalmacija organizira novi pogled na digitalni i realni svijet. Popularni dokumentarni kanal predstavlja svoj Augmented Reality Tour koji posjetiteljima Arena Centra omogućuje da postanu dio prirodnih fenomena - od igranja s tigrovima do ulaska u olujni oblak. Zahvaljujući tehnologiji koja nam je omogućila doživljaj uvećane, prostrane ili alternativne realnosti, posjetitelji Arena Centra imat će se priliku besplatno lansirati u ekspediciju do dalekog planeta, čak i pomilovati dinosaura.

Poseban projekt NGC-ja To smo mi! (This is who we are!) i britanske digitalne kompanije Appshaker već je predstavljen u najvećim trgovačkim centrima u Mađarskoj, Kuvajtu i Francuskoj, a u Hrvatskoj će biti predstavljen jedino u Arena Centru. Prvi put tehnologija je interaktivna tako da animirani objekti 'prepoznaju' kretanje posjetitelja pa tako svatko ima vlastito iskustvo i svoju jedinstvenu fotografiju s junacima National Geographica. Povezivanje računalne grafike, 3D animacije i zvuka s realnim svijetom gledatelju pruža mogućnost doživjeti se u drugoj stvarnosti s kojom se rijetko ima priliku sresti.

Gostovanjem digitalnog događaja Proširene stvarnosti National Geographic Channela, Arena Centar nastavlja s nizom jedinstvenih događanja koje organizira za svoje posjetitelje. Nakon prošlotjedne prve hrvatske Parade Maskota koja je privukla veliku pažnju javnosti, ovaj izniman događaj uvod je u proljetni program događanja u Arena Centru koji započinje besplatnom školom kuglanja za učenike osnovnih i srednjih škola tijekom nadolazećih školskih praznika, od 2. do 6. travnja te se nastavlja velikom nagradnom igrom Uskrsna košarica Arena Centra. Prijave za besplatnu školu bowlinga primaju se do 31. ožujka 2012. godine.