ZVONE SVADBENA ZVONA

Naš glumac ulovljen u kupnji vjenčanog prstenja

30.05.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Popularni glumac Amar Bukvić polovicom lipnja vjenčane zavjete će izmijeniti sa zaručnicom Almom Vukičević s kojom obavlja i posljednje pripreme

Vjenčanje će se održati u Zagrebu, a budući mladenci još uvijek ne žele otkrivati pojedinosti oko mjesta vjenčanja i uzvanika koji će im se pridružiti u proslavi.

Jedna od najvažnijih odluka prije samog vjenčanja je i izbor vjenčanog prstenja koje ostaje kao trajan podsjetnik na prve dane zajedničkog života kao i na zavjete koje su tom prigodom izrekli. Potragu za bezvremenskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom Amar i Alma su bez puno premišljanja okončali u jednom centru vjenčanog prstenja.


I glumac i njegova djevojka vole minimalistički stil pa su odabrali vjenčano prstenje koje dodatno naglašava eleganciju i profinjeni ukus mladog para.

'Moram priznati da jedva čekam vjenčanje i zasad ne osjećam nikakvu tremu. Alma i ja smo svaki dan sve više usklađeni što će vjenčanje samo dodatno potvrditi. Unatoč svojim glumačkim obavezama rado sudjelujem u pripremama, a jedna od onih koje me najviše vesele je i biranje vjenčanog prstenja', izjavio je mladi glumac.

Njegova zaručnica Alma za sebe je odabrala i naušnice od crvenog zlata i ametista koje će nositi na vjenčanju.

Mladi glumac Amar Bukvić trenutačno radi na pripremama za dvije nove predstave, 'Romeo i Julija' za Dubrovačke ljetne igre, te 'Hrvatski Bog Mars' u svom matičnom kazalištu GDK Gavella, a široj javnosti je poznat po ulogama u domaćim serijama 'Stella' i 'Zora dubrovačka'.