ČETIRI KLJUČNE STVARI

Napravite ovo i priuštite joj nezaboravan orgazam

30.12.2013 u 08:40

Bionic
Reading

Mnoge žene složit će se kako im je gotovo nemoguće doživjeti orgazam ako nisu u pravom položaju ili ako su preumorne i zabrinute – u tome slučaju orgazam partnerici ne bi uspio priuštiti ni najveći ljubavnik. Međutim, postoje određeni trikovi koji pale su svakoj situaciji i garantiraju da ćete svojoj partnerici pružiti nezaboravno vruć orgazam

Zarumenjena koža, raširene šarenice i tijelo koje podrhtava – nesumnjivi znakovi za to da vam je partnerica doživjela orgazam. No muškarcima ne polazi za rukom baš svaki put ženu dovesti do orgazma. Ako se pitate u čemu je trik, ove četiri male, ali itekako bitne upute sigurno vam trebaju, piše askmen.com

Stavite parfem s notom mošusa
Kada se radi o seksualnoj privlačnosti, miris je najjači od pet osjetila, i to iz dva razloga. Kao prvo, ništa ne oponaša miris testosterona tako dobro kao miris mošusa pa će upravo to svjetlosnom brzinom pojačati libido, a dječji puder može imati sličan učinak. Naime, miris, seks i centri memorije vrlo su blizu smješteni u mozgu pa uzbuđenje izazvano mirisom ostavlja prilično trajan utisak.

Zagrijte joj noge
Svaki muškarac sigurno zna da većina žena obožava u krevetu svoje hladne noge stisnuti uz njegove kako bi se ugrijala. No isto tako morte znati kako toplina nogu utječe na fizičku ugodu, posebice ako želite da partnerica skine sve krpice sa sebe. Osim toga, zagrijanost stopala povećava vjerojatnost doživljavanja orgazma. Prema istraživanju danskih stručnjaka sa Sveučilišta Groningen, topla stopala povećavaju šansu za doživljaj orgazma za 30 posto. Stoga, možda i nije tako loša ideja da ostavi čarape na nogama. Ako želite isprobati nešto malo više seksi, masaža stopala s gelom koji grije može učiniti čuda, posebice ako se usredotočite na prste i područje između njih koje je refleksima povezano s njezinom 'donjom zonom'. Štoviše, usne, ruke, noge i genitalije zauzimaju velik dio mozga, a stopala i genitalije nalaze se jedno do drugoga u mozgu pa se informacije između ta dva područja lako razmjenjuju. Što mislite zašto žene odlazak u šoping cipela nazivaju 'terapijom'.

Usredotočite se na dvije ključne zone
Kada akcija dovede do toga se spustite između njezinih nogu, vrlo je važno znati koje točke treba pogoditi. Ako njezin klitoris smjestite na 12 sati, onda je područje koje trebate pokriti ono od 10 sati do dva sata, odnosno malo lijevo i desno od klitorisa. Naime ako jezikom pređete preko te dvije točke pokraj klitorisa, a nakon toga i ispod njega, ona će zasigurno zastenjati od užitka. Naime, direktna stimulacija klitorisa može biti previše intenzivna, a ovaj trik oralni seks će dovesti do savršenstva.

Poljubac u desnu stranu kralježnice

Dodir na desnoj strani ženske kralježnice više će imati učinka nego isti takav dodir na lijevoj strani, a razlog tomu može biti taj što lijeva strana mozga kontrolira desnu stranu. Bez obzira na to ljubite li je, nježno i lagano škakljate ili milujete, obavezno se dobro posvetite desnoj strani, a jači osjećaj intenziteta dodira sigurno će se isplatiti.