MODULARAN NAMJEŠTAJ

Namještaj prilagođen nama

26.11.2018 u 14:42

Bionic
Reading

Dnevne sobe su mjesto okupljanja, opuštanja i druženja, a želja je uvijek ista - pronaći namještaj koji najbolje odgovara našim željama, navikama i ,naravno, raspoloživom prostoru

Svaki kutak doma zaslužuje posebnu pažnju. Svi želimo iskoristiti prostor kojim raspolažemo u potpunosti i postići izgled stilski usklađenog interijera te nadmašiti vlastita očekivanja prilikom uređivanja doma.

Noviteti u dizajniranju namještaja sve češće usmjereni su na namještaj koji se može prilagoditi svim prostornim i estetskim zahtjevima. Na taj način svatko može kroz uređenje vlastitog doma iskazati svoju kreativnost i osobni stil. Iz tog razloga sve veći dio asortimana na tržištu zauzima modularan namještaj.

Modularnost zamijenila klasiku

Dizajneri su prepoznali želju kupca da sudjeluje u oblikovanju svog doma i postigne jedinstven i prepoznatljiv stil unutarnjeg uređenja. Do sada je takav dojam i ugodu opremanja mogao ostaviti samo namještaj po mjeri. Kutne garniture u njihovom klasičnom izdanju sve češće zamjenjuju kombinacije elemenata koji omogućuju, ovisno o željama, funkciju razvlačenja u prostran ležaj, kutiju za dodatnu pohranu, elemente s rukonaslonima ili bez njih...

Modularnost podrazumijeva mnogo različitih elemenata koje oblikujete ovisno o raspoloživom prostoru. Programi modularnih garnitura su savršeno rješenje kada trebate fleksibilnost pri popunjavanju interijera. Programi se sastoje od brojnih elemenata, koje možete kombinirati na različite načine i tako možete dobiti manju ili veću garnituru ovisno o veličini dnevne sobe. Naime, svaki pojedinačni element ima spojnice koje omogućavaju da se elementi brzo i jednostavno spoje ili razdvoje. Dodatna prednost ovih programa je i veliki izbor kvalitetnih tkanina otpornih na habanje i lakih za održavanje.

Modularan namještaj ispunjava želju da sami kreiramo svoj prostor i na kraju uživamo u nečemu što smo dijelom i sami stvorili. Različiti moduli, odnosno elementi, pružaju luksuz izražavanja vlastite kreativnosti. Ovom linijom namještaja pružena nam je sloboda odabira boja, materijala i na kraju samih elemenata u kombinaciji koju smo odabrali. Elementi raznih dimenzija i funkcija postaju cjelina koja se najbolje uklapa u naš dom.

Postanite dizajneri svog interijera

Pristup modularnosti uspješno se primjenjuje na namještaj za opremanje svih prostorija doma.

Klasični regali su odavno dio prošlosti, no nova generacija modularnih regala prepušta vama da odaberete što vam odgovara i prilagodite svim svojim potrebama. Programi obuhvaćaju velik izbor elemenata izrađenih od iverala, medijapana ili masivnog drva hrasta. Elementi mogu biti različite TV komode, viseći ormarići, police i vitrine, a od njih se može oblikovati kombinacija koja najbolje odgovara vašoj dnevnoj sobi. Također mogu se izabrati i boje korpusa i fronti te izvedbe medijapana u visokom sjaju ili supermatu.

No, priča o modularnosti tu ne prestaje. Uz tapeciran namještaj i regale, već su prisutne modularne kuhinje, predsoblja i namještaj spavaće sobe. Više nismo samo promatrači koji odabiru gotov proizvod, već aktivni sudionici i dizajneri vlastitog interijera.

Posjetite jedan od Priminih 56 salona diljem Hrvatske i odaberite namještaj prilagođen Vama.