KAO MILIJUN DOLARA

Nakon zlih komentara na račun viška kilograma slavna ljepotica stesala figuru i izgleda nikad bolje

13.11.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, nedavno se našla na meti hejtera na društvenim mrežama koji su je prozvali zbog viška kilograma koje je nakupila u trudnoći, no Chrissy je hejterima odbrusila na sebi svojstven način i nastavila zdravo se hraniti i vježbati, a razultati njezina rada sada su i više nego vidljivi

Na dodjeli nagrada Women of the Year Awards koji svake godine organizira časopis Glamour, manekenka Chrissy Teigen zablistala je u prekrasnoj bijeloj haljini na jedno rame s potpisom brenda Solace London. Slavna mama petomjesečnog sinčića Milesa Theodorea i dvogodišnje kćerkice Lune Simone stajling je upotpunila srebrnim štiklama, visećim naušnicama i 'clutch' torbicom, a kosu je ovog puta odlučila nositi spuštenu i stiliziranu u opuštene valove.

  • +15
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije teško primijetiti kako je lijepa manekenka stesala svoju figuru, pogotovo kada se prisjetimo fotografija iz rujna kada je Chrissy prisustvovala prestižnoj dodjeli nagarada Emmy, gdje je došla u pratnji suoruga Johna Legenda. Manekenka se tada suočila s negativnim komentarima, a pojedinci su joj najviše zamjerili to što joj grudi u haljini izgledaju prenapadno, dok su neki pomislili kako je slavna ljepotica ponovno trudna.

'Ja sam nedavno rodila, ali hvala što ste toliko obzirni', odgovorila je Chrissy hejterima i to direktno s crvenog tepiha prestižne dodjele, no sada kad je izgubila višak kilograma koji je nakupila u trudnoći, Chrissy više nema problema sa zlobnicima, a mi moramo priznati kako nikad nije izgledala bolje.