dobra kombinacija

Kate Middleton bojama odjeće šalje jasnu poruku i nosi odličan Zarin sako koji izgleda puno skuplje od prave cijene

30.06.2021 u 10:08

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po besprijekornom stilu, a po pitanju mode za nju greške nisu opcija. Dokazala je to i odjevnom kombinacijom s kojom je privukla pažnju na tribinama za vrijeme nogomete utakmice između Engleske i Njemačke

Nogometna groznica koje vlada zahvaljujući trenutno aktualnom Europskom prvenstvu nije zaobišla ni kraljevsku obitelj. Na tribine povodom utakmice između Engleske i Njemačke stigli su tako i princ William i njegova supruga Kate Middleton.

Na ovaj uzbudljiv sportski događaj koji se odvijao na Wembleyju kraljevski par je poveo i sina Georgea. Sedmogodišnjaku je to bilo veliko uzbuđenje, pogotovo nakon što ga je pozdravio i s njim popričao i legendarni David Beckham koji je sjedio dva reda iza kraljevske obitelji.

Odlično raspoloženi Kate i William navijali su i pljeskali za vrijeme napete utakmice, a nikome nije promaknuo ni još jedan odličan i primjereno odabran Katein stajling. Naime, Kate je za ovu prigodu odjenula jednostavne crne hlače i bijeli top, a cijelu kombinaciju je 'podigla' živopisnim crvenim sakoom.

Kate je poznata po vještom kombiniranju luksuznih odjevnih komada i onih cjenovno pristupačnih iz popularnih highstreet dućana. Tako je ovaj put odjenula upečatljiv Zarin sako od tvida čija cijena iznosi nešto malo više od 500 kuna. Elegantni sako ukrašen zlatnim gumbima, s istaknutim ramenima i teksturiranom tkaninom izgleda znatno skuplje od navedene cijene te jamči profinjen izgled.

  • +4
Kate Middleton i princ William na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW CHILDS / AFP / Profimedia

Kombinacijom crvenog sakoa i bijelog topa Kate je engleskoj reprezentaciji podršku dala i odabirom boja, a čak su i princ William i maleni George imali kravate s prugama u tim bojama.

Dokazala je tako Kate i ovaj put kako za dobro stiliziran stajling nije nužno potrebno izdvojiti puno novca već da ključ dobrog stila leži u vještom kombiniranju i odabiru upečatljivih i dobro krojeni modnih komada.