hit prsluci

Nakon što je modni svijet poludio za toplim i mekim jaknama, sada stiže novi, još atraktivniji trend

11.01.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Moodni svijet i dalje ne krije opčinjenost pilotskim jaknama s toplom i mekom ovčjom vunom, a sada Instagram influenceri najavljuju novi, jednako atraktivan i topao trend. Baš svi u ormaru priželjkuju prsluk sa ovčjim krznom

Ove zime jedan od najvećih trendova je vizualno vrlo atraktivna i upečatljiva odjeća i modni dodaci izrađeni od prave ovčje vune ili njezinih imitacija koji pružaju toplinu i ugodnost nošenja.

Jakne i kapute od ovčje vune u svojim kolekcijama nude mnoge poznate modne kuće, od Acne Studiosa, Stand Studia, Rag & Bone i Loewea pa do Bottega Venete, Toma Forda i Givenchyja.

Jakne ukrašene krznenim detaljima uvijek su bile neizostavni dio zimske garderobe, no posljednjih mjeseci jakne koje kombiniraju kožu i krznene detalje na ovratniku, rukavima i rubovima postale su prava senzacija na Instagram.

Modne influencerice i poznate dame nisu dvojile, već su ormare opskrbile vrlo trendi primjercima sa ovčjom vunom, od prsluka do klasičnih kaputa.

I dok većina bira primjerke u prirodnim bojama, posežući za primjercima u kombinaciji smeđe kože s bijelim krznom, vrlo su popularni i modeli u upečatljivim bojama poput zelene i narančaste.

Nakon velike popularnosti jakni, sada na modnu scenu stupaju modeli prsluka u kombinaciji kože i krzna, a ovi modni komadi čine sjajan dodatak zimskoj garderobi, a posebno dobro 'podižu' casual kombinacije.

Uz modele širokih nogavica ili pak skroz ravne traperice, džempere s visokim izrezom, sportsku obuću i torbice minimalističkog dizajna, prsluci su ultimativni i jedan od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia