I OSMIJEH JE TU

Nakon kožnog kaputa i combat čizmi Kolinda Grabar Kitarović se vratila klasici

01.01.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Na svom službenom Instagram profilu bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čestitala je svojim vjernim pratiteljima 2024. godinu i to još neviđenom fotografijom u ružičastom

Iako smo pomislili kako je opaki stajling, u kojem je nedavno prošetala zagrebačkom špicom, njezin novi modni zaokret, čini se kako je tu bila riječ samo o kratkom izletu 'u nepoznato'.

Tada je pokazala i zavidnu dozu modne odvažnosti odabravši combat čizme, ali i efektan kožni kaput u boji konjaka kojeg je odjenula preko crnog topa i hlača. Cijelu kombinaciju zaokružila je statusnim simbolom i tihom patnjom mnogih trendseterica - torbom Louis Vuittona.

No, čini se da zaluđenost ležernijim kombinacijama u slučaju Kolinde Grabar Kitarović nije dugo potrajala, jer ona je danas, na svom Instagram profilu, objavila novu fotografiju uz koju je svojim vjernim pratiteljima poželjela sve najbolje u 2024. godini.

  • +6
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: SANJIN STRUKIC/PIXSELL/JOSIP MOLER/Cropix

Kosu, koju je u posljednje vrijeme ponovno vezivala, ovoga je puta raspustila, a lagane kovrče padale su joj niz ramena. Iako ne vidimo cijeli stajling, jasno je da se bivša predsjednica vratila klasici, u kojoj je najčešće viđamo.

gužva u centru zagreba

Bez Kolinde: Jakov Kitarović sam u šetnji gradom, a Bernardić s lijepom djevojkom

Pogledaj galeriju

Za novogodišnju čestitku odabrala je jarkoružičastu košulju s bijelim printom, koja kao da se veže oko vrata, a u istoj boji izvrsno joj je pristajao i ruž za usne.