NASMIJANA NA ŠPICI

Kakav modni zaokret! Kolinda u opakom stajlingu; combat čizme, kožni kaput i Louis Vuitton torba

23.12.2023 u 17:45

  • +6

Kolinda Grabar-Kitarović

Izvor: Pixsell / Autor: SANJIN STRUKIC/PIXSELL/JOSIP MOLER/Cropix

Bionic
Reading

Nakon elegantnih haljina u kojima smo je viđali u posljednje vrijeme, bivša predsjednica prošetala se zagrebačkom špicom u opakom stajlingu, koji nije mogao proći nezapaženo

Modna transformacija Kolinda Grabar Kitarović traje već neko vrijeme, a bivša predsjednica daleko je dogurala od izdanja u kakvima smo je viđali u njezinoj prvoj utrci za fotelju na Pantovčaku. Uštogljeni kostimići i upitne haljine postali su, čini se, stvar prošlosti.

Prije nekoliko dana Grabar-Kitarović pojavila se na završnoj godišnju svečanosti HOO-a, a za tu prigodu odabrala je kraljevski plavu haljinu efektnog kroja s detaljem plašta, a za taj stajling dobila je pohvale i od Fashion Gurua, koji ne dijeli tako lako komplimente.

  • +11
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: BLONDET ELIOT/ABACA / ABACA PRESS / BALKIS PRESS/ABACA / ABACA PRESS / HO / AFP / PROFIMEDIA

No bivša predsjednica pokazala je i zavidnu dozu modne odvažnosti pojavivši se danas u gradu u combat čizmama po uzoru na kultne marte, a uz crni top i hlače, odjenula je itekako efektan kožni kaput u boji konjaka. Uz ovaj odličan modni komad, koji bi u svom ormaru poželjela većina žena, bez obzira imala 20 ili 50 godina, Grabar-Kitarović nosila je i jedan statusni simbol - torbu Louisa Vuittona.

Model Dauphine MM klasik je ovog luksuznog pariškog brenda i košta 2,580 eura, a ovaj model oštrih linija krasi dodatni zlatni lanac.

Dizajner Nicolas Ghesquière za kolekciju Cruise 2019. osvježio je Dauphine kolekciju, a svojom privlačnom kombinacijom Monogram i Monogram Reverse platna uz nove detalje poput glomaznog zlatnog lanca i magnetizirane brave, torba savršeno utjelovljuje stil Louis Vuittona.

  • +51
Poznati na zagrebačkoj špici Izvor: Pixsell / Autor: SANJIN STRUKIC/PIXSELL