neslavni POPIS

Fashion Guru odabrao najgore odjevene osobe u Hrvatskoj

  • 28.01.2022 u 12:48

  • Bionic
    Reading

    Nakon najbolje odjevenih osoba u Hrvatskoj došao je red i na neslavni popis, onaj na kojem se nitko ne želi naći. A evo tko je ovoga puta dospio na tradicionalni popis najgore odjevenih

    Hrvatice izgledaju kao i Hrvatska - tužno, sivo, bez ikakve modne intervencije - tako da se nadam da će ova godina ipak donijeti malo boja, veselja i novih modnih eskapada.

    10. Nina Badrić

    Nisam mislio da ću staviti na ovu listu našu popularnu pjevačicu, vjerojatno zbog toga što svi od nje imamo velika očekivanja i želimo da, osim lijepih pjesama, stalno nosi lijepu odjeću. Kada se fotografira za modni editorijal ili nešto slično, to je uglavnom glamurozno, tako da je Ninina obleka dobra, ali s previše ponavljanja i premalo truda. Siguran sam da će dolaskom koncerata i više pojavljivanja ispraviti to u ovoj godini.

    • +2
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    9. Ana Begić Tahiri

    Bila je jedna od rijetkih koja je pohodila podosta evenata prošle godine, time i pokazala stajlinga, a naravno da statistički gledano nisu mogli biti svi dobri. Odabirala je pogrešne krojeve i materijale, ali to nije nešto što se ne može ispraviti, tako da treba samo malo pripaziti na ono što stavlja na sebe.

    Ana Begić Tahiri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    8. Lana Jurčević

    Kako to obično biva kada se javna osoba posveti nekom poslu za koji ne moraš stalno biti namontiran, onda se i ne trudiš previše oko stajlinga. To je napravila i Lana. Trenutno se više nego pjevanjem bavi svojim kozmetičkim biznisom i dobro je napravila. Međutim to je nije spriječilo da se pojavljuje u javnom životu i da nas ne oduševi kao nekada, ali mislim da je to kod Lane samo prolazni trend, malo se opustila i uživa. Nećemo joj zamjeriti.

    7. Andrea Šušnjara

    Zgodna pjevačica imala je ove godine i dobrih stajlinga, a moram priznati da je bila najbolje odjevena za misu. Zbog toga što je ipak ove godine dala malu naznaku toga da je modno krenula u neke bolje sfere, kao poticaj da s vrha sklizne prema dnu liste, molim je da samo tako i nastavi.

    6. Davor Meštrović

    Prvo lice emisije 'Dobro jutro Hrvatska' poznavatelj je brendova, najviše onih koji imaju upečatljiv logotip, zna i kakve se hlačice nose koje sezone, tko je umro, tko živ, a sigurno se razumije i u grafički dizajn pa ima mišljenje o plakatima. On kao da želi parirati svojoj kolegici iz Splita pa voli uske stvari, toliko uske da prijete rasprsnućem, ali to srećom drži na kupu neki veliki logotip modnog brenda.

    5. Indira

    Volimo Indiru i njezinu energiju, siguran sam da i ona voli mene na neki način, ali što ćete? Ne možemo se uvijek slagati oko njezine interpretacije mode. Marljiva Indira zaslužila je sav svoj uspjeh pa joj opraštam velike lance, loše stajlinge te se nadam da će ove godine biti puno bolja i u tom segmentu.

    Indira Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

    4. Nives Celzijus

    Našu prsatu ljepoticu ne treba previše predstavljati, ona je već standardno lice na mojim listama, ali ja je baš volim. Dosljedna je sama sebi, pokušava biti moderna, ali što ćete kada dopušta da svašta stave na nju. Znamo svi da Nives nije djevojka od mode, ali poznajući je, siguran sam u to da je nije previše briga. Dovoljno je vidjeti njezine stajlinge, uostalom - zaključite sami. A što bi tek bilo da Mirta Šurjak ili Lidija Bačić imaju njezine obline…

    Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    3. Ksenija Urličić

    Nekadašnja željezna lady HRT-a vratila se nakratko u žižu javnosti gostujući u emisijama i na domjencima, ali sve joj je to pokvario, a tko drugi nego zet. Kako bi gđa Urličić rekla - sigurno je zabuna, ali nije se zabunila i možda joj manje nakita koji put ne bi škodilo ili da je barem zaboravila doma ovo pozamašno slovo V zbog kojeg jedva može sjediti. Sve u svemu, prošla godina definitivno je bila godina gđe Urličić pa to ne treba umanjiti.

    Ksenija Urličić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    2. Mirta Šurjak

    Glavnu novinarku Splita ne treba puno predstavljati. Miss Šurjak vodi sve do čega stigne, a kada vodi nešto posebno, najveći stilski uzor su joj talijanske voditeljice. Voditeljica, kao i Bačićka, voli najuže odjevne predmete koje može pronaći, toliko uske da ponekad mislim da će se rasparati, a gledatelje na državnoj televiziji uvijek voli zagolicati čipkanim donjim vešom.

    • +8
    Mirta Šurjak Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

    1. Lidija Bačić

    Naša seks bomba i osoba s najviše fotografija pozadina u Hrvatskoj (ok, Ivana Knoll je prati) ljubiteljica je uskih stvari, ma ne uskih, već prije dva broja premalih. Luda je za traper tajicama i klasičnim salonkama, obožava obične crne majice, ako imaju neku godinu Thompsonova koncerta - još bolje, maskirni dezen joj je jedan od omiljenih, a čudi me da se još nije slikala s Banožićem. Ukratko, opet je broj jedan na mojoj listi najlošije odjevenih, a valjda će u ovoj godini izbaciti tako dugo očekivan hit i uložiti malo u stajling. A možda će i dalje biti foto muza na kalendaru automehaničarskih radionica…

    • +10
    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.