RASKOŠNO I EFEKTNO

Nakit uz koji ćete biti primijećeni

09.01.2014 u 10:00

Nakit s kojim ćete biti primijećeni

Izvor: Promo fotografije / Autor: Argentum

Bionic
Reading

U 2013. godini u Hrvatskoj se najviše prodavao raskošan nakit jarkih boja, regionalno popularan zbog serije 'Sulejman Veličanstveni'

Naime, najveći lanac za prodaju nakita trajne vrijednosti u zemlji, hrvatski lanac srebrnarnica Argentum, upravo je iz navedenog razloga proširio svoju liniju srebrnih modnih dodataka jarkih boja optočenih cirkonima, markezitima i poludragim kamenjem. Tako je zeleni prsten Hurrem iz Argentuma i ovaj Božić bio jedan od najpoželjnijih darova, a srebrne pobakrene naušnice najčešće biran rođendanski poklon.


Kako bi kupce još više potaknuli na kupnju nakita trajne vrijednosti, u srebrnarnicama Argentum do kraja siječnja biti će aktualan popust od 50 posto na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, nakita od čelika i satova. Popust od 50 posto vrijedi bez obzira na način plaćanja.

Stoga iskoristite priliku i ovaj veliki popust jer srebrne artikle iz linije 'Nakit Veličanstveni' sada možete kupiti već od 50 kuna nadalje, a uz svaki artikl kupljen u Argentumu dobivate i garanciju kojom se jamči da je proizvod izrađen od srebra.