PRIZNAJEM, KRIVA SAM

Najveći modni promašaj Sarah Jessice Parker

10.02.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Čak i najveći modni znalci ponekad imaju loš dan zbog kojeg se kaju cijeli život. Sarah Jessica Parker takav je dan imala na svom vjenčanju

Glumica koja je zahvaljujući ulozi u seriji i filmu 'Seks i grad' stekla titulu modne ikone priznala je da nikada neće prežaliti što je na vlastitom vjenčanju nosila crnu boju. Sarah Jessica Parker priznala je da je pogriješila i, kad bi imala drugu priliku, više ne bi ponovila istu grešku.

'Ne šalim se. Nosila bih pravu tradicionalnu bijelu vjenčanicu kad bih jednog dana ponovo stala pred oltar i obnovila bračne zavjete', rekla je 43-godišnja glumica udana za glumca Matthewa Brodericka.

Slavna je glumica nedavno otkrila da je za vjenčanje izabrala crnu boju kako bi skrenula pažnju sa sebe i bila što neprimjetnija:

'Kao glumici, posvećuju mi puno pažnje. Iz nekog razloga osjećala sam da tog dana ne želim toliko pažnje. I moj suprug je bio sličnog mišljenja. Nismo željeli biti tradicionalni mladenci. Željeli smo prirediti slavlje za sve, ali nismo željeli biti u prvom planu.'

Sarah je priznala i da joj nedostaje garderoba koju je nosila glumeći trendsettericu Carrie Bradshaw, čak i kad je riječ o groznim komadima.

'Bilo je toliko sjajnih komada, ali i nevjerojatno loših, ali bilo je tako zabavno', rekla je Sarah u intervjuu za Harper's Bazaar.