EFEKTNI MODELI

Najudobnije sandale koje će osvježiti svaku kombinaciju

23.05.2017 u 06:39

  • +17

Efektne sandale s blok petom

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Modeli sandala s debelom i čvrstom petom i dalje se smatraju isplativom i pametnom modnom investicijom

Uz modele s debelom i ravnom petom ili obuću s kitten petom, koja broji tek nekoliko centimetara, udobnost je i dalje visoko na listi modnih prioriteta, što potvrđuje još uvijek dobrodošao model obuće s blok petom, koja u aktualnoj sezoni krasi mnoštvo efektnih sandala.

Dovoljno visoke da izduže figuru, a opet dovoljno udobne da se osjećate kao da hodate u najudobnijim ravnim cipelama, sandale s blok petom tako se i dalje smatraju pametnom modnom investicijom.

Objavu dijeli BRUNI (@brunishop_)

I dok smo prošlog proljeća i ljeta svjedočili velikoj popularnosti sandala u neutralnim, nude nijansama, danas su više nego poželjni primjerci otkačenih boja i detalja koji će osmišljenim stajlinzima podariti upečatljiv dojam.

Prednost im je to što pristaju uz gotovo sve kombinacije, pa ih možete nositi na minice, midi suknje i haljine te hlače svih dužina i oblika nogavica.

Dodatni bonus im je to što dolaze s različitim visinama pete, pa nije problem pronaći model u kojem ćete se osjećati udobno, ali i ukorak s trendovima.

Upečatljivom nizu sandala ove sezone pridružuju se zanimljivi modeli od vinila ili s detaljem prozirne blok pete stvorene od plastike.