UŽARILE SU INTERNET

Najtraženija ljetna haljina: Za ovim su laskavim modelom žene poludjele

10.08.2019 u 20:11

Bionic
Reading

U moru haljina koje su preplavile trgovine i ulice, kao najpoželjniji izdvojio se tzv. milkmaid model, haljine laskavog kroja koje krase puf rukavi i srcoliki dekolte, po uzoru na nekadašnje mljekarice

Modna platforma Lyst objavila je nedavno 10 najtraženijih modnih komada u drugom kvartalu ove godine, a među njima našla se ovoga puta i jedna haljina. Deseto mjesto zauzela je haljina nazvana Angie američkog brenda LoveShackFancy. Riječ je o najpretraživanijem modelu haljine na internetu u posljednja tri mjeseca, a iako joj cijena iznosi približno 3000 kuna, rasproda se čim dođe u trgovine.

Romantične haljina brenda LoveShackFancy osvojila je zaljubljenice u modu svojim eteričnim dizajnom i vintage detaljima. Brend je osnovala 2013. Rebecca Hessel Cohen, bivša modna urednica koja se dizjaniranjem počela baviti nakon što je osmislila haljine za djeveruše za svoje vjenčanje, nakon čega je kreirala prvu svoju prvu kolekciju ručno bojenih svilenih.

'Moje vjenčanje održavalo se u dvorištu moje majke u Bridgehampton, a dizajnirala sam haljine za djeveruše na koje sam željela prenijeti cvijeće iz majčinog vrta. Radila sam sa stručnjakom za uzorke i toliko su mi se svidjele te haljine da sam ih napravila u nekoliko boja i dezena i dodala im nekoliko jednostavnih svilenih komada. Budući da sam zbog modnih snimanja stalno bila na putu i s kuferima, kreirala sam nekoliko komada koje mogu nositi u svakoj prigodi. To mi je postala udobna, jednostavna uniforma. Igrala sam se tako jedno godinu dana i nakon sedam i pol godina odlučila sam napustiti Cosmopolitan i odvažiti se krenuti u priču s brendom', rekla je Hessel Cohen.

U haljine milkmaid kroja trendseterice su se zaljubile ove godine na prvi pogled. Ove haljine laskavog kroja, midaksi su dužine i karakteriziraju ih puf rukavi, duboki prorez te srcoliki dekolte, a mogu se pronaći u većini brendova ulične mode.

  • +8
Milkmaid haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo