demi more

Najpoželjnije čizme sezone nose se uz sve, ali u kombinaciji s trapericama izgledaju fantastično

29.12.2023 u 09:15

  • +3

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: CHELSEA LAUREN FOR COMMON GROUND / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na prikazivanju dokumentarnog filma 'Common Ground' u Los Angelesu svu pažnju je ukrala Demi Moore pokazavši još jednom da klasika baš nikada ne izlazi iz mode

Slavna 60-godišnja glumica Demi Moore stigla je u društvu kćer Rumer Willis, a oduševila je stajlingom koji predstavljao lekciju stila o klasici koja nikada ne izlazi iz mode.

Ravne traperice visokog struka, kao utjelovljenje klasike i trenda spojila je s ultimativnim zimskim komadom, dugim crnim kaputom. Stajling je upotpunila pletenom vestom bež boje, a točku na 'i' dale su gležnjače kaubojskog stila, model koji se ove sezone vratio u punom sjaju. Zahvaljujući odličnom izgledu, udobnosti i velikoj mogućnosti kombiniranja ovaj je model stekao veliki broj obožavatelja, a u ormaru predstavlja klasik nosiv godinama.

Veliki uspjeh ove američke zapadnjačke estetske obuće u modnoj industriji duguje nekoliko čimbenika. Prepoznatljiv dizajn odlikuje šiljasti oblikovan vrh i nagnuti vrh pete koji su vrlo prepoznatljivi. Ovaj svestrani stil čizama prilagođava baš svakom stilu, a svakoj kombinaciji daje poseban pečat.

  • +3
Kaubojske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo