MODNA INSPIRACIJA

Najpopularnije ljetne cipele odličan su izbor za prijelazno razdoblje, a to je dokazala i Jill Biden ovim sjajnim stajlingom

06.10.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Američka prva dama nedavno je osvanula na naslovnici prestižnog Voguea, Jill Biden potaje značajnim imenom u svijetu mode, a upravo njezine kombinacije postaju predmetom žudnje zaljubljenika u modu. Tako nikome nije promaknuo ni ljetni stjaling u kojem je Jill Biden osvanula u prvim danima listopada

Vraćajući se u Washington D.C. nakon vikenda provedenog u Delawareu s predsjednikom Joeom Bidenom, američka prva dama odjenula je stajling koji odmah privukao pažnju.

Prijelazno razdoblje i topli jesenski dani naveli su 70-godišnju Jill Biden da se poigra ljetnim i jesenski modnim komadima te pokaže zanimljiv slojeviti stajling. Lepršavu haljinu midi duljine i zanimljivog printa u plavo, crvenim i crnim nijansama te plisirano ukrašene suknje kombinirala je s tamnoplavom bikerskom jaknom s istaknutim patentnim zatvaračem. Stilski zanimljiv stajling koji je spojio različite stilove i materijalom zaokružila espadrilama koje su bile prave vladarice protekle ljetne sezone.

  • +4
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Lenin Nolly/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Espadrile čija je visoka peta je omotana užetom, a gornji dio načinjen je od tekstila, a Jill je odabrala model s vezicama koje se vežu oko gležnja. Upravo je takav model bio vro popularan među slavnim damama protekle sezone, a espadrile su nosili svi, od Sofije Vergare do Kate Middleton, a posebno upečatljive modele furala je španjolska kraljica Letizia. Popularnost ovog modela ne iznenađuje, obzirom da se radi o cipelama koje su vrlo trendi, ležerne, ali opet dizajna koji cijeloj kombinaciji daje poseban pečat, a i predstavlja sjajni prijelaznu cipelu između godišnjih doba.

Što se tiče obuće, Jill Biden ima vrlo raznolik ukus prema cipelama. Najčešće bira brendove poput Diora, Jimmy Chooa i Prade. Prva američka dama poznata je i kao ljubiteljica trčanja, a prije je preferirala obuću švicarskog brenda On za vježbanje. Kad je riječ o odjeći, službeni stil prve dame je kombinacija poznatih brendova poput Brandona Maxwella i Oscara de la Rente, ali su zastupljene i manje poznate američke robne marke poput Jonathana Cohena i Markariana.