LUKSUZ ČUVA NA POLICAMA

Najpopularnija vizažistica današnjice i vlasnica brenda Huda Beauty otvorila vrata svog impresivnog ormara

12.09.2019 u 21:34

Bionic
Reading

Uspješna poduzetnica i vizažistica Huda Kattan, vlasnica planetarno popularnog kozmetičkog brenda Huda Beauty, otvorila je vrata svog impresivnog ormara i svojim obožavateljima na YouTubeu pokazala koja sve blaga krije

Američka poduzetnica iračkih korijena, Huda Kattan, osnovala je 2013. godine make up brend koji je vrlo brzo stekao zavidan uspjeh, a danas slovi za jedan od vodećih brendova na tržištu. Njezino bogatstvo procijenjuje se na 610 milijuna dolara, časopis Forbes uvrstio ju je među 10 najutjecajnijih beauty influencera na svijetu, a Times ju je svrstao na listu 25 najutjecajnijih ljudi na Internetu.

To dovoljno govori o tome koji si luksuz može priuštiti slavna poduzenica. Iako joj je šminka velika strast, Kattan obožava trošiti novac na dizajnersku odjeću i modne dodatke. Da voli potrošiti novac na skupocjene komade lijepa poduzetnica nije krila, no nitko nije mogao ni pretpostaviti kakvo sve blago krije njezin walk-in ormar, dok ga nije odlučila pokazati svojim obožavateljima.

Na svom YouTube kanalu crnokosa ljepotica je podijelila video u kojem je po prvi put pokazala zavidnu kolekciju sunčanih naočala, torbi, cipela, haljina, sakoa i šešira. Kattan je prava kolekcionarka. U svom ormaru ima zavidnu kolekciju sunčanih naočala kojima se ne zna broj, kao i vintage torbi s potpisom modne kuće Chanel koje skuplja godinama.

Lijepa poduzetnica koja je u sretnom braku s kolumbijskim poduzetnikom Chrisom Goncalom posebno je slaba na štikle. U njezinom ormaru mogu se pronaći štikle redom etabliranih dizajnera i modnih kuća kao što su Christian Dior, Balenciaga, Yeezy, Chanel i Alexandre Vauthier, a osim dizajna, važno joj je da su cipele koje nosi udobne.

Huda Kattan otvorila vrata svog ormara Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube