ZA NE POVJEROVATI

Zavirite u ormar Tamare Ecclestone: Odjeća vrijedna 42 milijuna kuna

15.11.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Uoči druge sezone reality emisije 'Tamara's World', kći najbogatije Hrvatice, Slavice Radić Ecclestone, i šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea javnosti se pohvalila impresivnom modnom kolekcijom u ormaru, čija vrijednost iznosi vrtoglavih 42 milijuna kuna

'Moj ormar nije malen. Riječ je o dvije odvojene sobe. Jedna je namijenjena odjeći i obući za sezonu proljeće/ljeto, a druga sezoni jesen/zima. Po prirodi sam vrlo uredna osoba i patim od OCD-a pa u svakom trenutku moram znati gdje se što nalazi', priznaje Tamara, a njezinu opsesiju urednošću i redom između ostalog objašnjava slaganje odjevnih komada prema boji.

Preko 40 pari štikli Gianvita Rossija, 37 modela Chanelovih espadrila i više od 20 pari natikača s potpisom Guccija - samo su neke od modnih poslastica koje kriju ormari Tamare Ecclestone.

Nakon što je iskusila majčinstvo Tamara priznaje da je s vremenom postala modno fleksibilnija. 'Party dani su daleko iza mene, no još uvijek ne odustajem od dugih haljina i štikli koje držim u ormaru za svaki slučaj. Tajice, veste, bomber jakne i tenisice su postale moj svakodnevni modni pečat', priznaje.

Da ima omiljene odjevne komade, dodatke i obuću s dizajnerskim potpisom, Tamara dokazuje impresivnom kolekcijom modnih predmeta u nekoliko verzija, poput 37 modela Chanelovih espadrila.

'Potpuno sam opsjednuta espadrilama te ih svakodnevno nosim u ljetnoj sezoni. Moj suprug Jay Rutland uvijek me iznenadi novim parom za rođendan ili Valentinovo. Espadrile su jedini model obuće koji oboje volimo', otkriva Tamara.

Uz mnoštvo espadrila s potpisom Chanela, Tamara se pohvalila kolekcijom od 81 modela pidžama Victoria's Secret. Kao velika ljubiteljica ljetnih mjeseci i odmora u tropskim krajevima, do danas je stvorila zavidnu kolekciju od 57 modela omiljenih bikinija s potpisom dizajnerice Melisse Obadash.  

This makes me very happy! My favourite outfits! Just one step away from venturing out of the house in them 😂

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Poput njih, Tamara je velika ljubiteljica sunčanih naočala kao neizostavnog ljetnog dodatka, a njezina kolekcija sadrži 72 modela s dizajnerskim potpisom. 'Privatno ne nosim mnogo make-upa pa klasičnim parom sunčanih naočala uspijevam prekriti nesavršenosti.'

Tamara Ecclestone za Playboy Izvor: Promo fotografije / Autor: Playboy

Da je velika obožavateljica zabavnih i udobnih natikača, osobito modela s potpisom Guccija, Tamara potvrđuje kolekcijom od 22 modela ove talijanske modne kuće. Kako priznaje u intervjuu za britansko izdanje magazina Marie Claire, osjeća se prestarom za borbu s bolnim stopalima, stoga su joj na listi modnih prioriteta udobne natikače zabavna dizajna.

Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su party dani daleko iza nje, kći bivšeg vlasnika Formule 1 još uvijek ne odustaje od minijaturnih torbica clutch. Njezina impozantna kolekcija torbi sadrži 47 modela torbi Chanel, 15 torbi brenda Edie Parker i 33 modela s potpisom dizajnera Jimmyja Chooa.

Tamara Eccleston otvorila vrata svog skupocjenog ormara Autor: YouTube/InStyle UK

Uz Chanelove espadrile i bikinije Melisse Obadash, u ljetnim mjesecima Tamara ne izlazi iz cvjetnih haljina maksi kroja s potpisom brendova Zimmerman i Free People, a tijekom godina uspjela je stvoriti kolekciju od 72 modela.