havajske planine

Najoriginalnije vjenčanje: Ne zna se je li ljepša mladenka, vjenčanica ili okruženje

08.01.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Na romantičnom havajskom otočiću glumac i kaskader Bryan Phillips oženio je prelijepu Oleemu, koja je nosila senzacionalnu dizajnersku vjenčanicu

Glumac Bryan Phillips nakon dugogodišnje veze oženio je djevojku Oleemu Miller na spektakularnom vjenčanju na Havajima, a osim o raskošnoj ceremoniji, svi su pričali o senzacionalnoj vjenčanici mladenke koja ostavlja bez daha.

Ova nevjerojatna haljina djelo je slavne dizajnerice Monique Lhuillier te podsjeća na čaroban leteći oblak nošena na zapanjujući planinama havajskog otočića Oahua.

Raskošan dugačak veo i suknja koja se nekoliko metara protezala za mladenkom ovoj elegantnoj vjenčanici dali su dodatnu dozu glamura, baš kao i bogat sloj tkanine na području prsa te uzak povez kojim je istaknut vitak struk lijepe surferice.

Mladenka je sve zaokružila bisernim nakitom te nježnim buketom bijelog cvijeća. No, osim njenog romantičnog stajlinga, veliku pozornost privuklo je i okruženje te fantastične fotografije snimljene u prirodnom okruženju ovog rezervata.

Ipak, upravo je ovo okruženje bilo najveći izazov za mladenku čija je bijela vjenčanica ubrzo dobila nijanse smeđe, a ona se odlučila na hrabar potez te po mekoj i vlažnoj zemlji hodala - bosa.

'Nije bilo lako jer sam se morala preoblačiti u prikolice, a posvuda su bile lokve i blato. Odustala sam od cipela i cijelu večer provela bosa', otkrila je lijepa supruga glumca koji je kao kaskader nastupio u filmovima poput 'Godzilla vs. Kong', 'Jurski svijet: Pad kraljevstva', 'Slučajni detektivi 2', idr.