biste li ih nosili?

Najnoviji trendovi sugeriraju: Omražene crocsice bit će pravi hit

02.10.2017 u 17:31

Bionic
Reading

Balenciaga je na pariškoj reviji izazvala veliki interes ljubitelja mode, no ovaj put nije riječ o kontroverznim čizmama-hlačama, već o skupocjenim dizajnerskim crocsicama

Nakon što je Christopher Kane predstavio svoje luksuzne crocsice mramornog uzorka, optočene kristalima i krznom, koje je uspješno spario s visokom modom, dizajner Balenciage Demna Gvasalia svih je iznenadio svojim još ekstremnijim dizajnom sandala, predstavljenim na Paris Fashion Weeku.

Gruzijski dizajner predstavio je vlastiti dizajn omraženih crocsica u nekoliko boja, kao dio Balenciagine kolekcije za proljeće/ljeto 2018. Ove neobične sandale koje uglavnom viđamo na djeci, mogle bi postati pravi ljetni hit, ako uzmemo u obzir da sve što izađe iz Gvasalijinih ruku postane rasprodano u rekordnom roku.

Njegove crocsice ukrašene su dječjim broševima, od kojih je jedan s natpisom Balenciaga, te imaju 10 centimetara visoki potplat. Iako su crocsice dosad bile rezervirane za kuću, vrt ili plažu, Gvasalijina vizija omraženih crocsica je puno ženstvenija. Balenciagini modeli nosili su crocsice uz lepršave maksi haljjine i statement nakit, stoga ćemo vjerojatno ove sandale dogodine gledati i češće nego što mislite.

'Riječ je o vrlo inovativnoj cipeli. Lagana je i napravljena je u jednom komadu ubrizgavanjem tekuće plastike u kalup. Za mene je ova vrsta tehnike i rad s ovim vrstama materijala vrlo u stilu Balenciage', izjavio je Gvasalia.

  • +38
Ove su cipele koje ćemo obožavati u 2018. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia