Fox najavljuje

Najnovija uloga Stephena Moyera u svijetu Marvelovih mutanata

13.10.2017 u 15:36

Bionic
Reading

Jedna od najnovijih Marvelovih suradnji s produkcijskom kućom 20th Century FOX Television

U posljednje vrijeme sve je više serija i filmova koji prate neobične i nesvakidašnje junake u misijama spašavanja svijeta i borbe protiv najvećih zločinaca. Stripovski junaci postaju sve popularniji, a osim u stripovima, Marvelovi superjunaci – mutanti postaju i najomiljeni filmski likovi. Jedna od najnovijih Marvelovih suradnji je ona s produkcijskom kućom 20th Century FOX Television na novoj seriji “Nadareni” koja se emitira na kanalu FOX svakog četvrtka u 22:00 sati. Radnja serije “Nadareni” smještena je u svijet “X-Men-a”, a donosi priču o bračnom paru iz predgrađa čije obične živote potresa iznenadno otkriće - njihova djeca posjeduju opasne moći mutanata! Izvršni producent nove serije je televizijski i filmski producent Bryan Singer, redatelj franšize “X-Men”, koji stoji i iza FOX-ove uspješnice “Legion” koja je također smještena u svijet Marvelova serijala X-Men. S obzirom na reakcije gledatelja i ljubitelja SF žanra, ponovno ih je uspio oduševiti i ovom serijom.

Glavnu ulogu u seriji ima engleski filmski i televizijski glumac Stephen Moyer kojega je ova najnovija uloga uvela u svijet “X-Mena”. Stephenu je ovo prva uloga u nekom od Marvelovih serijala, a oko uloge mu je pomagala njegova supruga Anna Paquin koja je glumila Rouge u serijalu “X-Men”.

“Anne i Bryan Singer ostali su vrlo bliski nakon zajedničkog rada na ‘X-Men’ franšizi, tako da me Anna u potpunosti pripremila na ono što me čeka. Uvelike mi je olakšala pripremu za ulogu jer je odlično čuti upute i savjete od osobe koja je već radila na sličnom projektu”, izjavio je Stephen u jednom intervjuu.

Iako se dosta spominjala Annina pojava kao Rouge u seriji “Nadareni” o kojoj bruje fanovi Marvelovih serijala, sam Stephen i producentica serije Lauren Shuler Donner još uvijek nisu službeno potvrdili informaciju: “Svijet u kojem žive ‘Nadareni’ drugačiji je od ostalih Marvelovih univerzuma, baš kao i u FOX-ovoj seriji ‘Legion’… nije nemoguće je da će gledatelji vidjeti spoj ta dva svijeta, kao i jedan od omiljenih Marvelovih likova - Rouge”, izjavila je Lauren Shuler Donner. Iako se fanovi još uvijek nadaju potvrdi oko Anninog pojavljivanja u seriji “Nadareni”, producenti, redatelji i glavni glumci još uvijek ne žele odati niti najmanje detalje na tu temu.