PHOEBE GATES

Najmlađa kći Billa Gatesa posuđuje dizajnersku odjeću i nosi najpoznatije 'iznošene' tenisice

29.08.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Najmlađa nasljednica jednog od najbogatijih ljudi na svijetu velika je zagovornica održive mode, a potvrdila je to ovih dana svojom podužom objavom na Instagramu

Phoebe Gates, kći osnivača Microsofta i filantropa Billa Gatesa, udružila je snage s Annie's Ibiza, trgovinom za posudbu rabljene dizajnerske odjeće, i pritom se svojoj vojsci pratitelja na Instagramu obratila podužom objavom o važnosti održive kupnje.

Phoebe Gates Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

‘Osobno volim istraživati svoj stil i to je sjajan način za prakticiranje održive mode dok uključujem nove komade’, započela je svoju objavu 19- godišnjakinja.

Nju je uključivalo nekoliko fotografija lookova koje je sama osmislila, od rabljene odjeće s dizajnerskim potpisom. Njezin set fotografija započinje izdanjem u plisiranoj haljini kariranoj uzorka u paru s pufastom jaknom od flisa.

Ovaj stajling zaokružila je dobro poznatim tenisicama brenda Golden Goose s detaljem zvijezde, da bi na idućoj fotki pozirala u metalnoj haljini brenda Paco Rabbane.

Posljednji look osmislila je ružičastom haljinom dužine midi sa zlatnim aplikacijama, a riječ je o modelu haljine s potpisom brenda Moschino na čelu s dizajnerom Jeremyjem Scottom.

Inače, Bill Gates često naglašava kako je ponosan na svu svoju djecu. 'Jako su ponosni na činjenicu da od našeg bogatstva neće naslijediti gotovo ništa. Moja djeca će se školovati i morat će graditi vlastitu karijeru i životni put. Toliki novac uništio bi im živote', izjavio je svojedobno osnivač Microsofta.