top sedam

Najljepši novi dizajnerski parfemi koje ćemo obožavati ove zime

08.12.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Sezona zabava i blagdana je iza ugla, a profinjeni parfemi jedan su od najtraženijih malih luksuza, bilo namijenjeni kao poklon ili kao kruna party stajlinga. Kako god, na ovih sedam mirisnih bočica svakako vrijedi obratiti pažnju

Od malih niche parfema pa sve do novih izdanja velikih parfemskih ikona, Instyle je sastavio listu najljepših novih dizajnerskih parfema za zimu 2021. Ovih sedam parfema vladat će sezonom blagdana i 'podići' će svaki stajling, ali će se odlično snaći i u ulozi poklona ispod bora.

Flâneur; 27 87

Flâneur je novi miris modernog parfemskog brenda 27 87, koji je osnovala Romy Kowalewski u Barceloni. Istovremeno suvremen i nostalgičan, a osnova ovog mirisa je gorka nota absinta, koja je suprotstavljena toplini drva kašmira, lipe i cvijeta badema. Bergamot, cedar i jantar pružaju svježinu. Ukratko: ovaj miris pun je uzbudljivih kontrasta.

Black Opium Extreme; Yves Saint Laurent

Black Opium poseban je bestseler prestižnog francuskog brenda Yves Saint Laurent. Baš u vrijeme blagdana YSL je pripremio limitirano izdanje ovog obožavanog parfema, pakiranog u tamno crnu svjetlucavu bočicu. Sadržaj je jednako poticajan kao i luksuzno pakiranje: ovdje se voćne note poput kruške, mandarine i trešnje stapaju s cvjetnim notama cvijeta naranče i jasmina dok nijanse kave i kakaa ovom mirisu daju posebnu aromu.

Perfect; Marc Jacobs

Zadatak novog parfema Marc Jacobsa je naglašavanje vaše osobnosti – zato dolazi u vrlo nenametljivoj kompoziciji. Dašak rabarbare, narcisa i bademovog mlijeka trebao bi vaš vlastiti miris dovesti do savršenstva. Uostalom, vi ste 'savršeni', bez ikakvih razrađenih ukrasa.

Flora Gorgeous Gardenia; Gucci

S Flora Gorgeous Gardenia dizajner Alessandro Michele vraća nas u svoj prekrasni Gucci svijet. Čak je i bočica ukrašena najljepšim cvijećem na vintage ružičastoj pozadini doživljaj za sam za sebe. Sadržaj zadržava ono što pakiranje obećava: Ovaj cvjetni parfem od bijele gardenije, jasmina i cvjetova kruške prava je čarolija cvjetanja.

My Way Intense; Giorgio Armani

Ovaj miris je ležeran i nenametljiv, a istovremeno izvanredan i intenzivan. Armanijev My Way Intense kombinira voćni cvijet naranče, tuberozu i jasmin s toplom sandalovinom i kremastom vanilijom. Parfem koji polako razvija svoj puni raspon, a zatim vas potpuno obuzme.

Thé Matcha 26; Le Labo

Aktualni parfem Thé Matcha 26 kultnog njujorškog brenda Le Labo jednako je suptilan i izvanredan kao i njegov prethodnik. Prenosi japansko 'It' piće u mirisu i stvara suptilnu kompoziciju matche, smokava, vetivera, cedrovine i gorke naranče. Parfem koji je toliko rezerviran da nježno naglašava osobnost svog nositelja.

Naturelle; Chloé

Ovaj parfem ispunjava ono što ime obećava. Izgleda lagano i živahno - savršeno za svakodnevni život. Ruža nenametljivo čini osnovu ovog mirisa, koji se stapa s ribizlom, mimozom i drvenim nijansama stvarajući prirodnu kompoziciju.