IRINA SHAYK I BRADLEY COOPER

Najljepši holivudski par ponovno briljira: Ne zna se tko bolje izgleda

22.10.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova Irina Shayk i Bradley Cooper sunčani jesenski dan iskoristili su za šetnju New Yorkom i odlazak u park s kćerkicom Leom. Uvijek dotjerani dvojac plijenio je pažnju gdje god se uputio, a vrlo brzo uočili su ih i paparazzi, no čak ni škljocanje fotoobjektivima nije uspjelo pokvariti obiteljski trenutak odlično raspoloženom paru

Ležerna šetnja centrom grada zahtijeva jednako ležerno odijevanje. To vrlo dobro znaju holivudski miljenik Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk, koji su vikend odlučili posvetiti obitelji. Par je veći dio jutra proveo zabavljajući se s kćerkicom Leom u parku, a kao i uvijek, par nije mogao proći neprimijećeno.

Iako su nedavno započela šuškanja o ljubavnoj krizi između slavnog glumca i lijepe Ruskinje, njihova nasmiješena lica tvrde sasvim suprotno. Cooper je za šetnju ulicama New Yorka odjenuo traperice i tamnoplavu parku koju je strateški začinio smeđim čizmama, zatamnjenim sunčanim naočalama i šalom, dok se Shayk odlučila za savršeno odmjeren spoj ležernog i elegantnog.

  • +9
Irina Shayk i Bradley Cooper s kćeri Leom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Smeđe tajice i predimenzioniranu bež dolčevitu slavna brineta je začinila trendi 'teddy' kaputom koji je prošle sezone bio veliki hit, a i ove jeseni bit će jednako poželjan u ormarima trendseterica diljem svijeta. Cjelokupan stajling slavna mama je začinila visokim smeđim čizmama s potpisom modne kuće Lanvin, pletenom bež kapom i efektnim sunčanim naočalama s prozirnim okvirima s potpisom modne kuće Celine.

Iako za poslovne prilike uvijek nosi profesionalan make up, slavna brineta u slobodno vrijeme najradije šminku uopće ne nosi, pa je se često može vidjeti u neopterećenim izdanjima bez trunke make up-a. Dan ranije slavni par je također viđen u šetnji centrom grada, a lijepa Ruskinja nosila je vrlo sličan stajling, zamijenivši čizme casual tenisicama, a 'teddy' kaput bezvremenskim tamnozelenim balonerom s potpisom modne kuće Burberry.

  • +10
Irina Shayk u ležernim izdanjima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia