IRINA SHAYK

Ona je pravo osvježenje: Jedina slavna mama koja se ne zamara šminkom, frizurom i stajlingom kad izađe u šetnju

20.10.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Prelijepa Ruskinja, manekenka Irina Shayk, jedna je do rijetkih slavnih mama, koja u šetnje s kćerkicom odlazi bez pomno odabranih stajlinga i nekoliko slojeva šminke na licu. Životna partnerica glumca i redatelja Bradleya Coopera uživa u čarima majčinstva u opuštenim izdanjima, što je pravo osvježenje u celebrity svijetu

S izabranikom, holivudskim glumcem Bradleyem Cooperom, Irina Shayk živi u New Yorku, a svaki slobodan trenutak slavni par provodi s kćerkicom Leom. Ruska ljepotica osvaja ležernošću i jednostavnim stajlingom čiji cilj nije zadiviti prolaznike i prisutne paparazze, koji dežuraju ispred zgrade u kojoj živi, već joj je, kako je i sama nekoliko puta istaknula, najvažnija udobnost.

  • +10
Irina Shayk u ležernim zdanjima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Glamur mi ništa ne znači. Ja sam poput svih drugih ljudi. Ne budim se ujutro namontirana s frizurom, šminkom i u štiklama. Doslovno obožavam biti u udobnoj odjeći i ravnim cipelama ili tenisicama. Kad me moj agent vidi kaže mi 'Irina, ovo stvarno nije OK'., ali nije me briga, takva sam', kaže lijepa Ruskinja koja je u vezi s Cooperom od 2015, a prošle godine u ožujku postala je mama preslatke djevojčice Lee De Seine.

  • +2
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne budim se s mišlju 'O bože, kako sam savršena'. I sama pomislim ponekad 'Možda je vrijeme da odem u teretanu, imam celulit', i ja sam, poput većine, kritična prema sebi', kaže ljepotica koja krasi kampanje najpoznatijih svjetskih bendova od L'Oreala, Porcelanose, Ballyja do Intimissime.

  • +7
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj stil opisuje kao 'jednostavan šik' i otkriva da se uvijek vodi modnim pravilom - manje je više.

  • +8
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ponosna je i na svoje ruske korijene i skromno podrijetlo.

'Dolazim iz malog ruskog rudarskog grada koji je usred ničega. Imali smo par škola, jednu cestu i jedno kino. Kod nas nije bilo na kioscima modnih magazina tako da nisam nikad zamišljala da ću se uopće baviti ovim poslom. Moje modne ikone definitivno su oduvijek bile moja maka i baka. U dobi od 15. godina ostala sam bez oca, pa mogu reći da sam odrastala u obitelji žena. Naučila sam da žena može postići što god poželi. Žene su snažne, a moja ikona je uvijek bila snažna žena koja se zna nositi s problemima, koja može živjeti nezavisno i moćno, žena koja voli sebe i voje tijelo. Moja prava ikona je zato obična žena, ne model, ne glumica - već obična žena koja se zna nositi sama sa sobom i svojim životom', kaže lijepa Ruskinja.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia