PRIYANKA CHOPRA

Najljepša žena na svijetu uspješno spojila nespojivo u bijelom od glave do pete

19.03.2019 u 15:17

Bionic
Reading

Priyanka Chopra plijenila je pažnju u zračnoj luci John F. Kennedy u New Yorku, odjevena od glave do pete u bijelo. Lijepa glumica i nekadašnja Miss svijeta odlučila se za, na prvi pogled nespojivu odjevnu kombinaciju, koju je iznijela kao od šale

Nakon raskošnog vjenčanja u Indiji, glumica Priyanka Chopra vratila se svakodnevnim obavezama. Glumica je viđena u zračnoj luci u New Yorku, gdje je sletila nakon povratka iz Los Angelesa. Uvijek besprijekorno odjevena ljepotica ni ovog puta nije razočarala odabirom stajlinga.

Za razliku od brojnih osoba zvjezdanog statusa koje se za putovanja avionom pretjerano ne zamaraju time što će odjenuti i hoće li ih paparazzi uslikati bez šminke i u neuglednom izdanju, lijepa Indijka uvijek izgleda njegovano i dotjerano, a ovog je puta za let odjenula chic i trendi, a istovremeno vrlo udobnu odjevnu kombinaciju.

  • +9
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

36-godišnja zvijezda serije 'Quantico' i filma 'Spasilačka služba' okretala je glave, odjevena od glave do pete u bijelo. Sportsku hudicu s kapuljačom i široke bijele hlače s potpisom brenda Mandkhai glumica je upotpunila bijelim čizmama na petu i dugačkim kaputom ravnog kroja s kopčanjem na gumbe, retro sunčanim naočalama te praktičnom bež torbom s potpisom brenda Akris u koju stane popriličan broj potrepština.

Lijepu glumicu su na aerodromu, umjesto novopečenog supruga Nicka Jonasa, dočekali paparazzi, a iako se glumica pokušala sakriti prekrivši glavu kapuljačom, nije ostala neprimijećena.

Slavna Indijka nedavno se pohvalila na Instagramu skupocjenim poklonom koji je dobila od supruga, a ta je gesta oduševila i glumičine fanove.

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia