MARGOT ROBBIE

Najljepša holivudska plavuša istaknula dekolte i bacila sve u drugi plan

14.02.2024 u 08:27

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: A Carlile / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glamura nije nedostajalo ni na dodjeli nagrada AACTA u Australiji, a među slavnim uzvanicama najzapaženija je bila prelijepa Margot Robbie

Zvijezda hvaljenog filma 'Barbie' pomela je konkurenciju i izazvala pravu pomutnju na dodjeli nagrada u Gold Coastu, odakle su joj i korijeni.

Slavna 33-godišnjakinja ovih se dana nalazi u svojoj domovini te nije propustila dodjelu nagrada AACTA. Margot, koju mnogi smatraju jednom od najljepših holivudskih glumica, bila je magnet za poglede u nevjerojatnoj haljini načinjenoj od svjetlucave tkanine s kamenčićima koji svjetlucaju u nijansama lila, zelene i srebrne, a potpisuje ju engleska modna kuća Vivienne Westwood.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Glamur i raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame modno zablistale na prestižnoj dodjeli

Pogledaj galeriju

Kreaciju koja je u prvi plan istaknula bujan dekolte i vitak struk lijepe glumice odlikuje i efektno drapiranje oko bokova i na dekolteu, a ovaj glamurozni stajling upotpunila je prozračnim make upom i lepršavom frizurom.

Margot je primila nagradu AACTA Trailblazer na ovogodišnjoj svečanosti Australske akademije kinematografije i televizijske umjetnosti, a dodjeljuje ju Foxtel.

Nakon prijašnjih pobjednika Chrisa Hemswortha, Simona Bakera, Isle Fisher i Rose Byrne, glumica se sad nalazi u biranom društvu.

'Uistinu sam počašćena nagradom AACTA Trailblazer, posebno jer se dodjeljuje u mom kraju. Australija je oduvijek bila moja temeljna snaga, a primiti ovo priznanje ovdje baš je posebno', rekla je.