PRISTAJE UZ SVE

Najjeftiniji komad odjeće koji možete nositi na 100 načina

19.08.2016 u 08:00

  • +19

Ljepotice u bijelim majicama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Uz jednostavnu bijelu košulju, obična bijela majica jedini je komad odjeće koji nikad ne izlazi iz mode i koji se s nevjerojatnom lakoćom može uklopiti u sve stajlinge. Osim toga, taj modni klasik krpica je koju si mogu priuštiti svi jer mu se cijena kreće već od nekoliko desetaka kuna, a većina ga već ima u ormaru

Najobičnija bijela majica savršeno će se uklopiti u različite stajlinge, od odlaska na vježbanje do elegantnih večernjih kombinacija. Ne treba čak ni puno mozgati oko slaganja outfita - traperice, statement cipele i bijela majica jednostavna su formula za stajling bez greške.

Njihova mogućnost kombiniranja je nevjerojatna, a najveći problem s kojim ćete se susresti zapravo je pronalazak kvalitetne, dobre bijele majice čiji se šavovi nakon prvog pranja neće iskriviti ili će biti toliko prozirna da ćete ispod nje morati nositi još nešto osim grudnjaka. No jednom kad pronađete savršenu bijelu majicu najbolje je da se naoružate s nekoliko primjeraka.

Ovaj bazni komad odjeće slavne ljepotice sjajno kombiniraju u svakodnevne stajlinge poput traperica i vrućih hlačica, a odličan je izbor i za svečanija izdanja, uz efektne hlače, štikle i jednobojni sako, onako kako to radi Cara Delevingne

U bijeloj majici najčešće se može vidjeti poznata brazilska manekenka Alessandra Ambrosio te je sjajno uklapa u različite kombinacije.

Obožava ih i glumica Kristen Stewart, zaštitno lice Chanela i muza Karla Lagerfelda, a svoj omiljeni odjevni predmet savršeno je kombinirala uz bijelo odijelo muškog kroja i udobne boyfriend traperice.

Bijelu majicu na svjež način isfurala je Kendall Jenner jer je uz nju nosila crni čipkasti top, dok je njezina sestra Kim Kardashian među prvima pokleknula pred novim trendom, pa je oversize bijelu majicu utegnula korzetom koji se u velikom stilu vraća na modnu scenu. I to baš na način na koji to radi kontroverzna starleta.

Inspiraciju za modne kombinacije s modnim klasikom - omiljenom bijelom majicom - potražite u našoj fotogaleriji i pri obilasku trgovina provjerite kakve nude modele. Činjenica je da ih nikad ne možete imati previše.