ŠEST VRUĆIH SAVJETA

Najbolji put do seksa iz snova

16.11.2012 u 06:38

Bionic
Reading

Kako bi vam seksualni život postao ne samo bolji, već i nezaboravno dobar, a orgazmi svakodnevna pojava, svakako trebate obratiti više pozornosti na predigru i komunikaciju i, naravno, potrebno je naučiti kako preuzeti vodstvo. Za tako dobar seks nakon kojega se nećete moći sjetiti ni vlastitog imena, ono što vam treba je šest savjeta čiji učinak s partnerom možete iskušati već danas

Ne preskačite predigru
Najvrući i najeksplozivniji seks događa se kada su oba partnera zagrijana za seks te fokusirana jedno na drugo, a predigra je jedini način da to stanje postignete. Kvalitetnom predigrom povećat ćete razinu seksualnog uzbuđenja, želju za seksom, ali i šanse da doživite orgazam. Uzbudljiva predigra, osim što će vas uzbuditi i staviti u pravo raspoloženje, dat će tijelu vremena da se pripremi za glavni događaj, piše Yourtango.com.

Možda to još do sada niste uočili, no vagina za vrijeme seksualnog uzbuđenja prolazi kroz 'psihološke' promjene. Naime, tijekom tog razdoblja maternica se povlači, a zidovi vagine se šire čineći penetraciju ugodnim osjećajem.

Ne požurujte predigru

Osim što podiže razinu seksualnog uzbuđenja, ako predigri date vremena koliko joj je potrebno, stvorit će se osjećaj iščekivanja koji može biti presudan za neobuzdan seks. Iščekivanje i svojevrsna napetost koji se stvaraju predigrom su poput vrućeg afrodizijaka. Ako točno znate što će se i kada dogoditi, nećete se imati zbog čega uzbuditi. Želja za seksom i osjećaj da možda ipak nećete moći čekati upravo su ono što predigru čini tako uzbudljivom i ključnom za vruć seks.

Ne bojte se reći što želite
Glasno i jasno recite što želite. Naime, premda vam partner želi ugoditi, možda ne zna kako. Mnogi muškarci i žene ne usude se pitati partnera što mu godi te što priželjkuje za vrijeme seksa, a mnogi se pitaju i hoće li pitanja uništiti dobro raspoloženje. No reći partneru što želite i saznati njegove želje, jedan je od ključnih preduvjeta vrućeg seksa. Ako želite nešto specifično, jasno to dajte do znanja, a ako želite, usporite stvari, preuzmite kontrolu.

Ne kritizirajte
Kritiziranje nije seksi, stoga koristite pohvalu kao način na koji ćete tijekom seksa dobiti ono što želite. Rečenice poput 'Volim kada me tako dodiruješ', 'Volim kada to radiš' ili pak 'Volim kada to činiš polako, to me tjera da želim još više', odličan su način da dobijete što želite, a da ne narušite seksualnu napetost između sebe i svog partnera.

Preuzmite kontrolu nad svojim orgazmom
Mnogi vjeruju kako će im za vrijeme vrućih igara u spavaćoj sobi partner priuštiti zadovoljstvo i orgazam i zbog toga mnogi ljudi nisu spremni preuzeti aktivniju ulogu kojom bi omogućili vlastito zadovoljstvo tijekom odnosa. Naravno, partner bi trebao biti obazriv prema vašim željama i za očekivati je da posjeduje određene seksualne vještine te da zna kako vas može zadovoljiti. No činjenica jest da vam partner ili partnerica ne mogu 'priuštiti' orgazam bez vašeg sudjelovanja. Seks je nešto što radite zajedno, a orgazam je vaša 'odgovornost' u istoj mjeri kao i odgovornost partnera. Uživajte u seksu u pozama koje omogućuju pristup najosjetljivijim točkama i jasno recite što vam paše, a što ne.

Razmislite o korištenju vibratora
Izbor vibratora danas je i više nego velik počevši od boja, oblika pa sve do veličina. Odaberite onaj koji vam odgovara najbolje i nemojte biti sramežljivi. Objasnite partneru kako će vibrator uvelike poboljšati iskustvo seksa te da će vam omogućiti orgazam s puno manje uloženog napora. Vibrator će vam omogućiti da otklonite pritisak ne doživljavanje orgazma.